|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Samsung 2053 BW
Kupujem 20" monitor do 1600-1700kn max! Ima li tko iskustva s ovim monitorom i zamolio bi da napišete ako imate bolju preporuku za manje ili jednake novce!? Inače, svrha bi mu bila gaming,filmovi i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
to je jos jedna varijanta samsungovog 20" tn monitora, iskreno sumnjam da se bas nesto bitno razlikuje od svoje nesto starije brace 206, 2032 itd. bolja alternativa?! recimo ovako nesto, kvalitativno nije bolji, isti je, al je veci pa ak nist drugo ce ga bit lakse prodat i moci ces dobiti vise para za njega jednog dana van.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Samsung 2053BW
Odabir je pao na 20"! Da uzmem onda 2032bw? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jedno pitanje što se tiče ovog monitora.Na stranicama www.samsung-hr.com navodi se kako ovaj monitor ima citiram : "pivot, podesivo po visini, zakretno u hor. osi, zakretno u hor/ver osi, zakretno u ver. osi" međutim u par reviewa na netu navodi se samo tilt funkcija , ali ne ostale funkcije namještanja monitora,odnosno izostanak istih je uzet kao minus. Dakle pitam one koji posjeduju ovaj monitor dali on ima funkcije namještanja kako navodi samsung-hr ili su jednostavno napravili zajeb na svojim stranicama ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
pa probaj pogledati na samsung worldwide ili nekim drugim europskim samsung stranicama (bi ja, ali s modemom to danas sve teze i teze funkcionira ![]() @eustahije.. ja bi uzeo jeftinijeg, vrlo jednostavno. ne sjecam se koje mogucnosti podesavanja tocno 2032 ima, a za 2053 tek nemam pojma, al provjeri to ocijeni i ako oba zadovoljavaju tvoje kriterije uzmi jeftiniji. rekao bi ti da ih odes pogledat jednog i drugog u zivo, ali ne znam koliko imas za to mogucnosti ako si u krapini.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Antrax provjerio sam na samsung us,canada,uk i znaš šta samsung hr se zajebao u opisu specifikacija,naime monitor posjeduje samo Swivel, Tilt funkcije namještanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
odlicno, znaci 2053bw u odnosu na 2032bw ima swivel, tj zakretanje u horizontalnom smjeru, no to i nije neki veliki bonus obzirom da je lagan pa ga je lako zakrenuti zajedno sa stalkom.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
a 2043bw ima pivot, rotaciju, tilt... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|