|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Program za snimanje
Ne znam dali vec ima takva tema ili ne, ali zanima me koji vi program koristite za praviti "sigurnosnih kopija" igara i sl. ![]() Naime, oduvijek sam koristio Neru za to...na druge programe nisam ni pomisljao jer sam sa njime uvijek bio zadovljan, no kako izlaze novije verzije programa tako same po sebi donose sve vise i vise nepotrebnoga smeca....jer kada trazim program za snimanje, onda trazim program za snimanje...a ne gledanje filmova, slusanje muzike.....preglednik slika i sl. Tako da sam odustao od Nere....jer koristim ga oduvjek, svaka novija verzija mi je sve losija...a i dojadio mi je..... Po vama, koji je najbolji free program za snimiti neki file, film i sl.? Naravno, ovdje govorimo iskljucivo o legalno kupljenim filmovima....igrama i ostalome...sigurnosnih kopija nikada dosta. ![]() ![]() Trenutno isprobavam Ashampoo Burning Studio Free 6.0....i ne cini se los.....no, dali ima neki bolji.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
koristim nero 6-icu i alcohol120% i do sad me nisu iznevjerili, pa ih ne mijenjam
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Da, samo treba odabrati jedan...jer sta ce mi...npr. 3 programa za snimanje na kompu... Treba jedan odabrati...koji je najbolji od navedenih, a da nije Nero.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|