|
![]() |
#1 |
dijete u vremenu
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() pozdrav narode prije svega! evo malih problemčića. u biosu mi pod pc health status ne ocitava vcore tj. masnim crvenim slovima pise FAIL. e sad u everestu mi kao napon jezgre proca prikaze 2.13v a cpu-z kaze 2.128v sto mi se naprosto cini nemoguce ali u biosu opet tamo gdje se clocka, intelligent tweaker pod normal vcore pise napon 1.3125 koji se ne da promijeniti. bios je F2. u cemu je caka i kako stvari vratiti u normalu? Zadnje izmijenjeno od: bez_panike. 15.05.2008. u 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dijete u vremenu
|
pa mislim ljudi zar. se nitko ne obazire.napisah ovo iznad prije 2 mjeseca i do dana današnjeg ni jednog odgovora |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Stavi novi BIOS i vidi kako će biti s njim. To što piše FAIL znači da je napon otišao izvan tvornički dozvoljenih vrijednosti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Meni je novi bios donio mogućnost da vidim vcore iz biosa pa prvo updejtaj bios |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
dijete u vremenu
|
ok.javim kad napravim update |
![]() |
![]() |
|
|