|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Prvo iskjluči hibernaciju koja uzima 1gb hdda |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Iskoristiti tražilicu foruma i na nekoj od n tema (di n teži beskonačnosti) o optimizaciji Viste pročitati sve o tome... Alternativno ![]() ![]()
![]() |
#4 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Isključi Indexing service na diskovima, windows search u servisima, superfetch također, ukratko samo isključivanjem toga dobiješ ~10ak % na brzini samog OSa
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovo ne, nemojte gasit taj Superfetch u servisima Viste jer može uzrokovati nestabilnosti sistema. U biti, nisam ni u jednom vodiču za "tweakanje" vidio da je preporučeno ugasit SF. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja to ne bih gasio, taj Superfetch je rijetka fora koja radi kak se spada u Visti uz Search koji se masovno gasi samo kako bi Task Manager pokazao manju iskorištenost rama. Al dobro, ako radi, neka radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja se ne sjećam kad sam zadnji put search korstio, ozbiljno... ![]() Ja slažem po folderima podatke čim fajlove radim i točno znam di kaj stoji tako da meni recimo ali ono stvarno netreba, a SF sam ugasio zato jer sam na 2k8 skužio da ne daje baš neko ubrzanje, naime 2k8 ga nema i opet je brži od Viste, istina malko brže se s njim dižu progiji i ima logike kad imaš jedan hard da možeš glatko dignuti mail ili browser ako je disk opterećen nečim ali kad imaš više hardova nije tolko vidljivo više... ![]()
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
nisam napisao da imam laptop... ako to mijenja stvari |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|