|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Final Fantasy XIII dolazi na PC
Od jedne od najvećih PS3 ekskluziva ova igra je upala u duboke vode multiplatforminga. Danas je najavljeno da dolazi i na PC. Da ne pišem sad tu čuda, imate ovdje sve o najavi PC verzije: http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=2148&select=27 GG Square Enix, ovo se čeka. ![]()
![]() |
#2 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
TOOOOOOOOO!!! ![]() Sam nek i Versus izbace za PC, slavil bum po cijele noci, em pijuci em igrajuci! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
jebeno sada stvarno ne postoji razlog za kupnju PS3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Nemoguće, ovo ne može bit!!! Prvo DMC4, sada FF...dvije meni najjače igrice ikad, sa njima sam počeo svoju gamersku karijeru. Kad se sjetim FF9 i 100+ sati igranja...ludnica. Ovo je predobro. Još MGS4 i mogu umrijet sretan ![]() Požderite se konzolaši ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ma ak bude i 20 sati, ja zadovoljan. nisam imao prilike zaigrat novije nastavke iz serijala, zadnje što sam igrao su bili VII, VIII i IX, i uredno sam ih igro oko 100sati, devetku pogotovo. ne znam kako je sa novim nastavcima, nadam se da su nastavili tradiciju, dugotrajno i zanimljivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
e moram vas razočarati: http://www.shacknews.com/onearticle.x/53828 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Jbg sad... A bila bi to dobra zabava... Nista, ostajem na socceru jer sam ionako u depresiji sto necu igrati Gears of War 2 na PC-u... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() FFXIII, možda bude, ak dojdu k pameti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
"...is being built on PCs, though contrary to reports from other outlets, this news does not necessarily confirm that FF13 will be released on PC." ima čovjek pravo, igra se radi na pc-u, al ne znači da će izać za pc....damn. a možda i izađe, obzirom da se radi na PC-u, ne bi bio neki problem napravit port za PC, pretpostavljam. vidli bumo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Ali bas cu je potraziti i napokon odigrati, mislim na prvi dio... A molit cu Boga da u narednih 2-3 godine i dvojka dodje na PC... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Tch...ja sam FFX preko 230 sati rokal...trebalo je sve stats nabaciti na 255(osim luck-a) na 4 clana vrijedna spomena za borbu(Tidus, Yuna, Auron i Wakka). Pa skinuti Nemesisa i Penance-a itd itd... ![]() A sad cujem da FF13 nece biti na PC-u ![]() ![]() ![]() ![]() Kad smo kod FF-a...meni su: 7 i 8 hebene, 9 dosadna, X dobra, X-2 crap, 12 smece, item sistem je toliko komatozan i uopce ne odgovara nekom FF-u, a i prica je smece. Njihov dobar rpg su jos Valkyrie Profiles 1 i 2, nadam se da ce i 3 kad-tak vidjeti svijetlo dana, dok je Star Ocean 3 smece prve klase, totalno retardirana prica. Nadam se da ce u FF13 i 13 Versus uvesti dosta DOBRIH inovacija i u pogledu price, likova, sistema a ne samo grafike i da ce ju roknut na PC. Isto tak se nadam da ce prestati filati spinofove FF7 jer je blago vec svima postala dosadna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|