Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.07.2008., 15:58   #1
turky_zgb
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
Muke sa outlook 2007

Ovako imam problem sa podesavanjem outlook ekspresa.
Naime podesim sve u options pod new email account i desava mi se sljedece na taj mail tj outlook mi mail moze pristizati ali mi javlja gresku prilikom slanja i to neku admin gresku.

Pise ovako

From:System Administrator
To:XY
Sent:XY
Subject:Undeliverable

Your message did not reach some or all of the intendend recipients
Subject:XY
Sent:XY

The following recipient(s) could not be reached: 554.5.7.1 unknown 82.193.223.98 Clinet host rejected:Access denied

Imao sam vec taj problem prije ali neznam zasto prelaskom na t-com sam rijesio to ,tj samo od sebe se rijesilo inace imamo server u firmi na vodatelu i zicer ima neka caka koju ja neznam jos pa vas molim da mi pomognete savjetom ili detaljim uputstvom sto napraviti..Firewall je blokiran dakle nije problem u njemu.
Hvala unaprijed
turky_zgb je offline   Reply With Quote
Staro 10.07.2008., 10:39   #2
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ajmo redom, radi li se ovdje o Outlook 2007 ili o Outlook Express? Mislim, to su skroz različite stvari.
Uostalom, ovakve greške se baš i ne javljaju u slučajevima kada pošiljatelj ima problema. Nekaj ti ne valja s primateljem - ili si krivo napisao mail adresu, ili je adresa neaktivna ili mu je pun mailbox.
Cataphract je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.07.2008., 11:34   #3
turky_zgb
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
Isprike zaboravio sam navesti radi se o Outlooku 2007
Sto se tice mail primatelja sve je to uredu i s tim nema problema znam jer mail saljem sebi na svoje racunalo s njegovog.
Radi se mislim o ip postavkama i nekuzim zasto mi javlja admin gresku u firewallu je sve podeseno kako spada nije niti u tome problem , cak sam se malo na googlu interesirao oko tog problema i dosta ljudi nitko nije imao kompetentan odgovor osim u smislu podesi dobro incoming i outgoing posluzitelja..
Dali netko zna kako se ponasa vodatel sa outlookom jer imam osjecaj da je do njega problem , kazao sam gore da sam imao identican problem dok svoje racunalo nisam sa vodatela probacio na t-com sad mi sve uredno radi .
Mislim da cu danas opet probat vratiti se na vodatel ili u ponedeljak samo da vidim kaj se desava u toj situaciji sa mojim outlookom.
Stovise muci me jedna stvar kako mail mogu primat a nemogu slat dakle postoji neka admin zabrana mozda od provajdera ili tako nesto no problem se samo javlja sa outlookom 2007 , 2003 uredno sljaka na ostalim racunalima.
Eto malo sam se preraspisao no muci me to kaj neznam u cemu je problem , teorijski bi sve trbalo raditi ali praksa je naravno druga stvar.

unaprijed hvala svima na pomoci i odvojenom vremenu
turky_zgb je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2008., 15:48   #4
Sale_BJ
Premium

Datum registracije: May 2008
Ako ti je mail adresa od T-com-a, dolazni server je od T-coma, a odlazni server ovisi o provajderu preko kojega se spajaš. Kao što si rekao, kad si se spojio preko T-coma, sve radi, a preko vodatela ne radi. Očigledno je u Outlooku odlazni server o T-coma, pa to moraš promijeniti u vodatelov odlazni server, kada se preko njih spajaš.
Sale_BJ je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno