|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Muke sa outlook 2007
Ovako imam problem sa podesavanjem outlook ekspresa. Naime podesim sve u options pod new email account i desava mi se sljedece na taj mail tj outlook mi mail moze pristizati ali mi javlja gresku prilikom slanja i to neku admin gresku. Pise ovako From:System Administrator To:XY Sent:XY Subject:Undeliverable Your message did not reach some or all of the intendend recipients Subject:XY Sent:XY The following recipient(s) could not be reached: 554.5.7.1 unknown 82.193.223.98 Clinet host rejected:Access denied Imao sam vec taj problem prije ali neznam zasto prelaskom na t-com sam rijesio to ,tj samo od sebe se rijesilo inace imamo server u firmi na vodatelu i zicer ima neka caka koju ja neznam jos pa vas molim da mi pomognete savjetom ili detaljim uputstvom sto napraviti..Firewall je blokiran dakle nije problem u njemu. Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ajmo redom, radi li se ovdje o Outlook 2007 ili o Outlook Express? Mislim, to su skroz različite stvari. Uostalom, ovakve greške se baš i ne javljaju u slučajevima kada pošiljatelj ima problema. Nekaj ti ne valja s primateljem - ili si krivo napisao mail adresu, ili je adresa neaktivna ili mu je pun mailbox. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Isprike zaboravio sam navesti radi se o Outlooku 2007 Sto se tice mail primatelja sve je to uredu i s tim nema problema znam jer mail saljem sebi na svoje racunalo s njegovog. Radi se mislim o ip postavkama i nekuzim zasto mi javlja admin gresku u firewallu je sve podeseno kako spada nije niti u tome problem , cak sam se malo na googlu interesirao oko tog problema i dosta ljudi nitko nije imao kompetentan odgovor osim u smislu podesi dobro incoming i outgoing posluzitelja.. Dali netko zna kako se ponasa vodatel sa outlookom jer imam osjecaj da je do njega problem , kazao sam gore da sam imao identican problem dok svoje racunalo nisam sa vodatela probacio na t-com sad mi sve uredno radi . Mislim da cu danas opet probat vratiti se na vodatel ili u ponedeljak samo da vidim kaj se desava u toj situaciji sa mojim outlookom. Stovise muci me jedna stvar kako mail mogu primat a nemogu slat dakle postoji neka admin zabrana mozda od provajdera ili tako nesto no problem se samo javlja sa outlookom 2007 , 2003 uredno sljaka na ostalim racunalima. Eto malo sam se preraspisao no muci me to kaj neznam u cemu je problem , teorijski bi sve trbalo raditi ali praksa je naravno druga stvar. unaprijed hvala svima na pomoci i odvojenom vremenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ako ti je mail adresa od T-com-a, dolazni server je od T-coma, a odlazni server ovisi o provajderu preko kojega se spajaš. Kao što si rekao, kad si se spojio preko T-coma, sve radi, a preko vodatela ne radi. Očigledno je u Outlooku odlazni server o T-coma, pa to moraš promijeniti u vodatelov odlazni server, kada se preko njih spajaš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|