|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
XFX Core Edition 80+ 550W PSU - EasyRail technology
Zanima me dali ovo napajanje moze podržati HD 6870 1gb ( Napajanje XFX Core Edition 80+ 550W PSU - EasyRail technology ). nebi htio uzimati bezveze. Zadnje izmijenjeno od: doocc. 21.03.2011. u 09:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
moze
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Zašto tako šturi podaci "jel može držati 6870 grafu pa gdje je ostatak koji će biti ukljućen u konfiguraciju?" Nisi naveo kolika je cijena tog XFX-a možda možeš dobiti bolju preporuku glede napajanja za istu ili manju cijenu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cuj, kakvo pitanje, takav odgovor. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
Imam xfx 650 w i mogu reć da je praktički nečujan u usporedbi sa mojom starom ćuftom 410 w, a ako izdrži kolko je ćufta držala onda ni 600 kn kolko dođe nije puno (malo više 3 god 24/7). E sad jel tiši od seasonica, mislim da su isti. Frend ima seasonica i ne čujem razliku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Sve u svemu, dobar su posao napravili jer su pokrili skoro sve segmente (450-850W) uz vrlo dobru cijenu, best buy u svakom segmentu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja pak imam trojbu. Seasonic S12 II 520W vs. 500W Silverstone Strider Plus ST50F-P vs. XFX 550W Easy rail. Ova zadnja dva su vjerojatno tu negdje po tišini, ima li netko iskustva sa Striderom plus što se toga tiče? P.S. Ovog Stridera radi FSP, gdje je on kvalitetom u odnosu na Seasonica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Mislim da će ti vrijeme pokazati koje napajanje uzeti, jer polako nestaju ovi jeftini XFX-i sa polica dućana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Na kraju ipak idem na safe bet, Seasonic SS-620GB (u Protisu 576 kuna). Dok komp idlea mislim da bi on trebao biti nečujan. Ako je za vjerovati X-Bit Labsu, tiši je od SS-520! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ako ces sa njim napajat konfu iz siga neces ga cut nikada. Nije mi tesko povjerovat da je 620w tisi jer su oba modela dosta slicna i za pretpostavit ja da kod jaceg modela treba vise opterecenja da posteno zavrti vent. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja imam SS-620GB. Dok mi opterecenje kompa ode gore cuje se vent na procu ili grafa. Napajanje ni tad ne cujem. Dok je sve idle, gotovo je necujno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Samo privremeno, stavljat s12 II 620W na ovo što sada imam bi bio overkill. To je zalog za budućnost ![]() Uskoro uzimam GTX 560/570 a na ljeto Zambezi ili Sandy Bridge. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|