|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Koji od ova dva laptopa do 17000kn?
Pozdrav, koji bi mi vi laptop preporučili za tu cijenu? Ili: http://www.superbit.hr/index.php/Pri...ypage.tpl.html ili http://www.superbit.hr/index.php/Pri...ypage.tpl.html KOJI od ta dva bi vi uzeli? I jeli ovaj Acer koji ima Bluray, jeli on može snimati i obične DVD-e i CD-e ili ne? Naravno, u oba može ići još i 2gb RAM-a dodatno... TNX! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma ova nova serija Acer zakon...bluray ima dva lasera u sebi jedan za dvd discove drugi bluray...Preljep laptop.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
lenovo x300 je laptop. ovo je desktop u lijepom kucistu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ja osobno nebi ni jedan od ta 2 uzo za 17k kuna...
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Uzmi Acera i ne razmisljaj.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Posljednja generacija MacBook Pro notebooka košta isto kao i prethodna kada je tek izašla - oko dvadesetakikusur tisuća kuna ![]() ali najveći je "samo" 17" (vidim da ti ciljaš i na još veće i teže grdosije) ![]() Baterija mu sigurno traje nešto duže nego kod ova dva ali najviše zbog ugrađenih komponenti i LED ekrana... Inače, između ove Toshibe i Acera - definitivno Acer, HD DVD je već neko vrijeme prošlost (Toshiba ga je najduže gurala jer je to njihov patent), sad su svi na Blue-rayu. Ali što će ti pobogu laptop od 17000kn?!? Posebno ovakav od preko 4kg težine...Imao sam ga u rukama (ACER Aspire 8920G) i stvarno je pregolem i pretežak! Za te novce možeš uzeti jako dobar desktop i notebook! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#14 |
Premium
|
Nakon što mi je @vranoga1 poslao PM sa njegovim laptopima, mislim da jednostavno niti jedan drugi osim Clevo, Nexoc laptopa nebi uzeo za tu cijenu! Jefitn, i definitivno najbrži laptopi na svjetu! Brži od DELL-a, barem za sada! Može čak imati i SLi grafulje, najbrži processor, 3 bilo koja HDD-a itd. http://www.nexoc.de/cms/front_conten...at=40&idart=99 Ja mislim da je za tu cijenu brutala, naravno može se upgradeati kao i svaki DELL sa drugim postavkama! Od kada mi je vranoga1 napisao PM ne razmišljam o Aceru, Toshibi, HP-u uopće u tom cjenovnom rangu, jer se ne isplati! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|