|
![]() |
#1 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() Kao što i sam naslov poruke kaže, traže se iskusni igrači stolnog tenisa koji su zainteresirani da se natječu u Zagrebačkoj ligi SOKAZ. Tekuća sezona je pri kraju, ali za sljedeću koja počinje u 9om mjesecu bi mogli zaigrati. Princip je sljedeći: Svaki tjedan se igra jedno kolo, takvih kola u jednoj sezoni je 12, a godišnje su dvije sezone. Ekipa se sastoji od najmanje 3 igrača i u partijama odigra svatko protiv svakog i na kraku parovi, tako da je to ukupno 10 mečeva. Jedan meč se igra na 3 dobivena seta, a svaki set do 11 poena. Mole se svi zainteresirani sa solidnim znanjem igranja stolnog tenisa da se jave, pa da dogovorimo termin testiranja sposobnosti pojedinih igrača. Nemojte mi se javljati bezveze i ono tipa "Ja igram sa frendom u parku". Imamo svoju dvoranu i tražimo ozbiljne igrače, a ne zajebante. : nuts : : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Ja sam trenirao Ping pong otprilike 5godina, prestao sam prije 3god. Trebao bi se malo ufurati. Ja bum valjda igrao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Resistance is futile
|
OK, sezona nam završava za 3 tjedna i onda kad će dvorana biti slobodna možemo se naći, jer trenutno u našoj dvorani igraju 4 ekipe i dok traje sezona je dosta velika gužva. U svakom slučaju thnx na odazivu. : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: May 2004
|
Ja treniram jedno 3g al sam registriran i igram za klub sv.nedjelja a kolko znam registrirani igraci nesmiju igrat SOKAZ ak zmuvas nekaj u savezu igram odma!!
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Re: Traže se iskusni igrači stolnog tenisa
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
DrTom kad počinje sezona? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
We called it "The Sin."
Datum registracije: Apr 2004
Lokacija: In your head, in your head, Zombie, Zombie, Zombie, eh, eh
|
ja nisam nigdje trenirao al sam do prije godinu dana igrao skoro svakodnevno... kaj tražiš samo igrača ili cijele ekipe
![]() |
#8 |
Resistance is futile
|
Oooooo, pa dosta Vas se kao kuži u pingić ![]() Uopće neko vrijeme nisam gledao ovu rubriku tako da se isprićavam zbog kašnjenja sa odgovorima. Dakle, ako je netko aktivni član nekog kluba (ima iskaznicu od HTSa) taj ne može igrati u SOKAZu jer to je Zagrebačka amaterska liga. Kao primjer navodim da u prvoj ligi SOKAZa igra Dragutin Šurbek (trebali bi znati tko je on) i redovito ima skor 33:0 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Nije da se hvalim al Surbek mi je bio trener!heheh sad sam faca!Sad mi je Ivan Vidolin niko skoro nezna za njega a i on je legenda on je treniro skoro sve nase poznate igrace(Juzbasice,Tosica,Primorca..) DrTom brijem da te znam iz vidjenja jel sam bio par puta s Vecernjim Listom u vasoj dvorani na treningu.
![]() |
#10 |
Resistance is futile
|
Ja sam svojevremeno trenirao u Domu sportova u Zagrebu i trenirao kod Irene (one male crne), nakon toga sam otišao u Industrogradnju (kod Korenića). Znam i Vidolina (stariji, crni, proćelavi, sa naočalama, punašniji) i Juzbašiće i Zubčića... Sada dosta često dolazim u Industrogradnju (na Vrbiku), ali nisam registriran član i igram u SOKAZu. Ne vjerujem da si ikad bio u našoj dvorani u Klaićevoj, ali je moguće da se iz viđenja znamo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Ja sam trenirao kod Irene u školskom klubu, Cinkopana i Matkovića u Rudešu, i na kraju Bilića u Večernjem Listu,a i Šurbeka i Vidolina znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
Table Tennis RuLeZ
Onaj ko je treniro i ajmo to tak rec "profesionalno"se bavio tim sportom itekako zna da je potrebna fizicka sprema!Ja sam bio na vrbiku u dvorani al moguce je da se mi svi znamo!! Bas dobro da je neko otvorio temu o ovom sportu jel se o njemu jako malo prica!!
![]() |
#14 |
Resistance is futile
|
@Elven Baš kako StYler kaže. Onaj tko se imalo ozbiljnije bavio pingićem zna da je fizička sprema itekako važna. Inače, stolni tenis spada u sam vrh sportova mjereći zahtjevnost, odnosno broj kalorija koje igrač potroši tijekom meča. Uz pingić tu je još i skvoš, plivanje... Ja nakon tekme SOKAZa (3 pojedinaćne partije i par) mogu iz maijce izcijediti litru znoja, pa sad ti reci da to možeš postići samo stojeći za stolom i malo mrdajući rukom. ![]() Lako moguće da se iz viđenja znamo. Kada bi te uživo vidjeo znao bi ti reći, ali ovako nema šanse. Inaće, moja mana je da općenito imena ne pamtim. Face uvijek, ali za 5 min nemam pojma kako ti je ime. To traje koji tjedan dok mi se ne posloži, a dotle ispitujem oko sebe, kak se zove onaj u plavoj košulji sa naočalama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
Ja cak mislim da znam ko si!(si ti mozda sudio na turnirima zagiping,stipancic,vodovod itd..)
![]() |
#16 |
Registered User
|
Ja cak mislim da te znam!Si ti kaj sudio po turnirima(stipancic,zagiping,skolski turniri,vodovod itd..)?
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Hm... OK, da krivi izraz. Fizička sprema je bitna, ali u pingiću su najvažniji refleksi. Nije baš da se ozbiljni stolno tenisači pripremaju trčeči tri kruga oko Jaruna, jer im je to nepotrebno. Ma mea culpa, krivo sam se izrazio. Na pingicu se ne treba trcat, nego se samo skače i kao što rekoh, temelji se sve na refleksima, umjesto na fizičkoj snazi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Resistance is futile
|
@StYler Sudio sam na zagipingu, ali to je bilo prije 3 godine, ako se ne varam. @Elven Važne predispozicije za pingić su refleksi, kao što si rekao, ali i motorika, a onda i fižička pripremljenost. To ne znači da moraš svakodnevno trčati 3 kruga oko Jaruna, ali malo teretane ne škodi. I sam si rekao da moraš skakat oko stola, pa kako ćeš ako se nakon 2 čučnja več debelo uspušeš i tražiš timeout. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Resistance is futile
|
Pogledajte Vaše PM za daljnje obavjesti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|