Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.03.2009., 16:12   #1
Čiovo
Premium

Datum registracije: Oct 2007
Tv kartica problem DVB-T

Popštovani,

imam gigabyte TV karticu GT-PTV-TAF-RH koja je hibridna, i nikako ne migu uhvatiti digitalni signal (imam digitalni signal, na gigabyte-ovom stiku koji je samo za digitalu TV i na istoj anteni imam perfektnu sliku). U cemu bi mogao biti problem? Sa tom karticom samo dobio i program CyberLink PowerCinema 4.
Imate li koju ideju.

hvala
Čiovo je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2009., 18:07   #2
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Probaj peticu instalirati i updateove staviti,evo imam i ja Hibridnu Gigabyteovu, ona iz Vemila za 249kn. Sad se mučim da natjeram PowerCinemu 6 da radi kako spada,izašli su neki patchevi za 6,pa gledam.

Ali ti za svoju probaj PowerCinemu 5,sa updateovima.

Koju antenu usput imaš? Ja sam sa one male tvorničke prešao na Philipsovu amplified zvijer od 38db, i preporodio se.
thedream je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.03.2009., 12:10   #3
Čiovo
Premium

Datum registracije: Oct 2007
provat cu da peticom, ja sam isto stavio 6 i nece nikako da nađe digitalu, stavio sam sa gig. stranice nove drivere za ovu karticu, imam tvornicku, one for all i philips antenu ( 18, 26, 38 dB) ni sa jednom nece ni da cuje za digitalu. nisam više pametan, tj. od digitale mi samo uvati hrt1 druge ni cut.....
Čiovo je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2009., 17:02   #4
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Čiovo Pregled postova
provat cu da peticom, ja sam isto stavio 6 i nece nikako da nađe digitalu, stavio sam sa gig. stranice nove drivere za ovu karticu, imam tvornicku, one for all i philips antenu ( 18, 26, 38 dB) ni sa jednom nece ni da cuje za digitalu. nisam više pametan, tj. od digitale mi samo uvati hrt1 druge ni cut.....
ni meni baš nije jasno kako sa antenom valjda 10x boljom od tvorničke,ta philips,neće uhvatiti ništa..još je amplifier unutra 36db morala bi sve ulovit analogce u RH..lako za digitalne kad imamo 4 digitalna programa..ali evo, stavio sam 6.0 i patcheve,neće ni čut philipsica za digitalu..dok sa ovom tvorničkom kao i tebi radi..i to dobro..

Vratiti ću se na verziju 5.0..e daj mi reci, jesi uspio ikako razvući sliku preko cijelog ekrana,u smislu wide-a...ja imam rubove prazne jedno 4cm sa svake strane,šta god stavim od letterboxa,truestretcha i panscana..nikako da 16:9 postignem..

to pitam za verziju 6.0, u verziji 5 Cineme radi..
thedream je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno