|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
problem sa pokretanjem instalacije
pozdrav! kad pokrenem instalaciju guitar pro v5.2 izbaci mi sljedecu poruku: Error creating proccess <C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\IXP001.TMP\is157747.exe>. Reason: Access is denied. Nemam pojma kako to rijesit..., ako netko zna bio bih jako zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako si skinuo s neke nesigurne stranice, lako moguće da se radi o virusu pa ga AV automatski blokira i briše. Već sam se nekoliko puta susreo sa sličnim stvarima. U jednom exe-u dobijem upakiran i program koji mi treba i trojanca kojeg se jedva riješim kasnije...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
hm, da, trojanac je unutra al ne radi mi ni kad ugasim AVG |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
da, imaš trojanca.ista stvar mi se desila na usb-u.inficiro se autorun i cijelo vrijeme je bio acess denied .apdejto antivirus skeniro fajl našo trojanca i izbriso ga.onda mi nije radio autorun pa sam svašta moro izvodit da uspijem uć u usb(otvaro sam ga internet explorerom-ne pitajte).i onda mi se odjednom vratio autorun bez virusa i sve pet.ni meni nije htio otvorit kad sam ugasio antivirus |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|