|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
[mis] Wintech Z2 Laser Mouse
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Logitech meets Razer meets Genius ![]() Pa ne čini se loš, pitanje je koliko je kvalitetan i čvrst pod rukom. Kakve su mu nožice?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Daj zaboravite svi te low budget smece od miseva i dodaj koju kunu i kupi logitecha ili za istu lovu kupi logitecha sa manje featura... Ovo je smece ko i onaj genius i slicni. a4tech je jedini od svih til low budgeta imao dobru seriju i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Naravno da u nas mora koštati 30% više nego vani... ![]() Da je taj miš 140-150kn koliko u je u inozemstvu mogao bi biti odlična kupnja (pogotovo što ga se dobije s podlogom koja izgleda više nego ok. Evo linka sa malo boljim slikama. http://www.ciao.de/Wintech_Z2_Laser_Mouse__7741490
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
razer sam probao, al mi ergonomski nikako ne lezi... jedini koji sam do sad nasao, a da mi super lezi je bio od creativ labsa mis, al mi se syebao tak da se sad patim sa ovim mx518... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
također imam taj miš, kupio sam ga u chipoteci. drajvere njegove nisam ni instalirao, a sve funkcije rade. samo, 2200dpi je neupotrebljivo jer ima neki problem, kad malo jače trznem u stranu s njim onda mi pogled krene u suprotnu stranu. tako da mi to jako smeta u cod2. ali zato 1600 i 800 rade u redu. miš ima dosta dobre, pretpostavljam teflonske nožice, i po podlozi koja dođe s njim jednostavno klizi. tako da za 200kn se stvarno isplati. btw što se tiče ležanja u ruci, bolje leži u ruci nego genius 525, i puno je kvalitetnije izrađen. ima čak i onu multi-fire tipku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|