|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
LG 32LG3000 namještanje slike
Pozdrav svima koji će se javiti na ovaj post i isto tako se ispričavam ako već postoji sličan... Ovako, na dotičnom LCD TVu (LG 32LG3000) , kad namjestim postavke slike (svjetlina, boja, oštrina, kontrast...), stisnem OK (jer nema nikakvih drugih opcija za save) i on drži te postavke cca 5min i onda sve vrati na opciju "Jasni" (engl. Vivid). Znači, kako god ja podesio sliku, on je vraća na tvorničku postavku "Jasni" (Vivid). Ako itko ima nekakav savjet ili isti problem, svaka pomoć dobrodošla. Ne bi volio da je ikakav softwerski problem, ne da mi ga se vozati po servisima... Živl'i vi meni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Telka ti se nalazi u "STORE" mode. Stvar se riješava povratkom u tvornički setup pa sve ponovljeno u "HOME" modu. MENU - OPCIJA - Vrać. tvor. post. - DA Nakon ovoga odabrati DOMA i to je to. Probaj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Hehehehe, HVALA ti majstore!!! Imao si sličan problem ili? U svakom slučaju to sam riješio sinoć, a tek sam sad vidio tvoj post. Al' hvala ti još jednom, jer riješili smo problem!!! Stoga cijenjeno čitateljstvo, PROBLEM je RIJEŠEN!!! Živl'i vi meni... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|