|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne mogu se logirat zato jer imam "Š" u nicku...
Pozdrav! Ovako, imam jedan problem, na puno foruma koristim nadimak koji u sebi ima slovo "š", preko Opere se zbog toga ne mogu ulogirat (javlja mi da sam krivo upisao username ili password", šta mi nije problem jer koristim FF, ali kad se hoću ulogirat preko mobitela mogu koristit samo njegov browser ili Operu, i sa niti jednim se ne mogu ulogirat ![]() Znači, pitanje je kak da se ja ulogiram? Dal mogu zamjenit taj "š" sa nekom kombinacijom brojeva (tipa alt+92 ili tako)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
zamolis admina da ti promjeni slovo u s... te probleme sam i ja imao sa Mišek....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma znam sve to, ali...nije mi to to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hm, za mobitel bi jedino mogao probati copy/paste metodu. Znači, s kompa si pošalješ HR znakove, u mobu spremiš pod neku txt datoteku i onda kopiraš po potrebi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
a jel imash mozda u operi mogućnost promjene charseta u neki standardni? npr. utf8 ? možda da baciš oko na ovu stranicu, konkretno "Legacy encoding support" http://www.opera.com/docs/specs/
![]() |
#6 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |