|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
nV System Utility Problemi...
Imam dole spomenutu plocu (rev 1.1), te sam stavio novi bios i nove nForce drivere 4.24... dakle, sve up to date, ali NVSU (1.08.5) mi ne radi nikako. Kao prvo nemam sve opcije, ne znam da li je tako samo na mojoj rda+ ili je tako za sve. Imam samo mjenjanje fsb-a, agp-a i tajminge memorije, a ni to ne radi kako treba. U 70% slucajeva kada hocu promjeniti FSB lupi komp se sledi potpuno. Nista osim hard reseta ne pomaze. Da li je netko imao ovakvih porblemai i da li ih je rijesio? Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Pa normalne su ti ove opcije koje bi ti još??? Zadnje izmijenjeno od: Freek. 02.07.2006. u 17:13. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pogledaj ovo.... http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=365 Da, imam jos i prikaz temperature i voltaze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
soda, potraži program "8rdavcore.exe" (guglaj) - NVSU se ne može mjeriti s njim, imaš još i mijenjanje napona i frekvencije prema opterećenju (nešto kao cool n quiet)
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Sorry nisam vidio ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
Imam taj program, ali ni sa njim nemam srece.... Nekada radi sasvim OK, a nekada lupa plave ekrane ko lud... Mislim imam sve standardne kompnente, nista egzotike i sve radi full stabilino i bez problema, ali ovakve stvarcice zezaju.... Poz. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Ma mislio sam napraviti onu foru, da imam 2 ili 3 profila za brzinu cpu-a, napone proca i da ih mjenjam po potrebi.... Npr. I profil: 1 GHz ili malo manje, napon 1.3 V i svi ventilatori iskljuceni osim onog na procu, koji se vrti na minimalnom broju okretaja. Namjena: Gledanje DivX-a, DVD-a, MP3, WMA. II profil: Sve default, osim malo smanjene voltaže jer mi proc moze raditi na 2500+ na 1.6 stabilno (otprilike kao i svaki drugi). Ventilatori na kucistu ukljuceni na minimalni broj okretanja, CPU cooler na 7V. Namjena: Sve ostalo u sto ne spadaju igre i kodiranje audia ili videa. III profil: Proc 2.3 GHz, voltaza 1.75 V, svi ventilatori na 12V i vrte punom snagom. Namjena: Igre, kodiranje DivX-a... i svi ostali zahtjevni procesorski poslovi. E sad da mi je naci program kod kojeg bih ovo mogao jednim klikom mjenjati kao predefinirane profile a da mi radi.... ![]() Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ne sviđa mi se program jer krivo očitava moguće postavke voltaža. Za Vdd mi je max u programu 1.7 a zapravo ide do 1.9V |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|