|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Windows - Delayed Write Failed
Sve je pocelo kad sam krenuo instalirati jednu igru s DVD-a i nakon sto je instalirano oko 70% dolje desno u task baru iskoci zuti trokutic s usklicnikom i poruka "Windows was unable to save all the data for the file E:\Igre\SC... The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection. Please try to save this file elsewhere." Pokusao sam instalirati neku drugu na istu particiju, opet ista stvar. Instaliram nove windowse i pokusam ponovo, ista stvar. Inace, komunikacija i prebacivanje fajlova s particije na particiju radi narmalno. Napravio sam backup vaznih stvari spomenute E particije i probao ju formatirati - nece. Sve particije su mi NTFS (C,D,E). Zasto je prulupao iz cista mira? Sto napraviti? Je li tko imao slican problem da ne moze nista instalirati zbog te poruke? |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Postoji li u Device Manager-u 3ware RAID controller? You receive a "Delayed Write Failed" error message in Windows XP Service Pack 2 or Windows XP Tablet PC Edition 2005 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ne postoji. I ne postoji niti kad se ode Start-Run-regedit-OK...itd. Dodjem do HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\ i tu bi sad trebao biti 3ware Storage Controller ali ga nema. 3ware-a nema nigdje. Takodjer, nisam dobio ni odgovor kako da formatiram jer particija se ne da formatirati. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 09.07.2008. u 20:47. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Error message that you may receive when you save or move documents in Windows XP: "Delayed Write Failed" Your Ultra Direct Memory Access (UDMA) hard disk controller is configured in either of the following ways: •You are using a 40-wire connector cable to connect the UDMA drive to the controller instead of the required 80-wire, 40-pin cable. •The BIOS settings are configured to force faster UDMA modes. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|