|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Sporo radi???? Pomoć lud sam više
Evo ovako, nešto zanimljivo, igram COD2 ili COD4 ili FM2008 i sad kad igram u jednom trenu FPS-i mi padnu sa 250 na 100 ili manje i sve zapinje, i tako non stop padaju i rastu, kad fm igram počne zapinjati samo od sebe, i tako ostalo sve kao i rad u windowsima nekada, inače imam 2 os-a xp 32bita i vista 64bita u dual botu na obadva se isto ponaša, a to se vrti na: msi k9n sli platinum ploči gainward 8800gt oc 512MB graf. kartici 4GB Corsair memorije athlon 64 x2 4450e 2hdd jedan od 320GB drugi od 250GB Napajanje POV 650wata, ja sam prvo mislio grafička i uzmem od kolege karticu 8800gt i isto se ponaša pa zaključim procesor i dobijem ja procesor nov zapakiran i opet sve isto e pa koji mu je ..... Pa ako mi neko može pomoći bio bih zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Pregrijavanje nečega. Najvjerojatnije grafičke ili chipseta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
pa ako se ne varam, bilo je par slucajeva kad je nesto zayebavao disk, uglavnom format i novi win i problem bi trebao biti rijesen.. Ali mozda se i nesto pregrijava, prekontroliraj temperature.. EDIT: sad sam vidio da se to dogadja u igrama, znaci da nije disk jer kad je disku pitanju onda se sve vuce i u windowsima.. znaci nesto se pregrijava, prekontroliraj temperature.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Jesi instalirao dual core optimizer? Inače to što sa 200 padne na 100 ne znači ništa jer može biti da određenu situaciju na ekranu procesor nemože izgurati u 200fps ali baš nebi trebalo trzati s tim strojem dok igraš... U kojoj ti to rezi i s koim postavkama igraš te igre?
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
ne kužim na koju foru ti TRZA na 100 FPSa?? što se tiće pada "performansi" oscilacije su normalne zbog pojedinih zahtjevnijih kadrova, ali ovo od 100 do 200... ne znam... 8800GT znam da ima problema s hlađenjem (ne znam kak tvoja), a i provjeri temp. cpu... pošto si sve već promjenil, ne znam kaj bi drugo moglo biti... si probal igru reinstalirati? a drivere nove?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|