|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
T: Preporuku za printer
Ovako U potrazi sam za nekim inkjet printerom, cca 1000 kn? Da nije prevelik, da ok zgleda i da ima jeftinu zamjensku tintu ![]() Jos ako je mrezni dusu dao :!) Sta mi preporucate? Thanks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gjuro. 05.08.2008. u 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Gledao sam i ovo? Jel ima on zamjhensku? http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...6368&catid=140 sta mi preporucate da to radi malo duze vremena sa zamjenskom? jel ima sta pametno na trzistu .... Moze bit obican a moze i all in one, svejedno, ako ide all in one max 2000kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
canon ip4500. ima i printanje na printable diskove. cijene iste kao i za 3500. Jedina stvar je što moraš selit čipove s original tinti na zamjenske. Slijedeća solucija je kupovina tinte u rinfuzi. Al meni je to ispao pomalo prljav posao, pa se držim zamjenskih.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
A neki se drže i originalnih koje drže dovoljno dugo ![]() Vidit cu kolko ce glava izdrzat (inace iX4000). Na starom BJC-4550 je često odlazila glava od zamjenskih tinti, a ona i nije jeftina (~400kn). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|