|
![]() |
#1 |
Guest
|
pitanje u vezi coolanta
ovak, iz vodenog mi je procurila tekucina...to je bila original zalman tekucina, ali je dodano jos dosta destilirane vode...e sad, razlilo se po kucistu, po ploci, po podu, meni po rukama itd...e sad...ja sam to sve posusio, oprao, komp radi, ali da li je to otrovno tipa ako ostane nesto da se isparava po sobi ili ako se zavuklo u dijelove kucista? sto predlazete? hvala evo ovo je to: Anti-Corrosion Coolant (ZM-G300) This coolant contains a high quality anti-corrosion agent for various materials including copper, aluminum, plastic, that prevents corrosion for long term operation. - Material : Propylene Glycol & Anti-Corrosion Agent - Weight : 250ml - Freezing Point : -9℃ - Exchange Cycle : 1 year a na thermaltakeovom siteu pise za propylene glycol: -contains super poison :S |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Misliš li da ako je otrovna tekužina, da bi bila u prodaji? Btw, kak ti se reserator ponaša, odnosno kak su temp s njim, u loadu ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
morao sam modificirati malo tako da dva venta pusu odozdola i sad je load 50, a idle 29 negdje na 4.1 ghz, sa +1.5V...s tim da se hladi i NB i 4870 graficka...NB 40, a grafa 40idle/60load nego ne trebam se brinut, novo kuciste kupovat...rastavljat sve, dezinficirati itd, itd?? paranoja sta ces ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Vulgaris antifriz, nećeš ga pit kao rusi. Bilo bi dobro da ga dodaš sada (da nije samo voda). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|