Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.07.2004., 00:05   #1
knezigor
Premium

knezigor's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Da je meni Kutle biti

Ili u podnaslovu OBESPRAVLJENI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE

Da li i vas kopka zašto se na gospodina Kutlu i ortake nije primjenila odredba zakona u kojoj otprilike piše da će se ako građanin ne plati novčanu kaznu ona zamjeniti kaznom zatvora u omjeru 100 Kn = 1 dam zatvora….

Naime ako je utvrđeno da je navedena grupa pronevjerila 45 000 000 Kn, jednostavni račun koji kaže da godina ima 365 dana, a svaki dan vrijedi 100 Kn pokazuje da 45 000 000/100=450 000, a 450 000/365=1232,87 tj. da navedena grupa treba odguliti 1232 godine ukupno ili ako to podijelimo na 6 svaki od njih više od 205 godina!!!!!! Ako se uvaži žalba branitelja onda je to “samo” 22 000 000 Kn što u gruboj procjeni iznosi polovicu od 45 000 000 Kn dakle i recimo polovicu kazne po glavi = cca 100 godina????

Naravno shvaćam ja da su naši zakoni takvi kakvi su, ali hoće li gospođa Ministrica pravosuđa možda zatražiti promjenu zakona, pa da se za privredni kriminal odleži onoliko za koliko je love utvrđena da je upropašteno ili smo mi mali ti koji moramo OPET ispaštati (da ne kažem popušiti).

Jer matematika je neumoljiva pa po gruboj procjeni 6,5 godina + 2x4,5 godina + 2x2,5 godine + 1,5 godina ukupno iznosi 22 godine (na koliko su ukupno osuđeni); ako to pomnožima sa 365 to iznosi 8030 dana puta 100 Kn, dakle naša grupa odležala bi u zatvoru samo za 803 000 Kn, a ostatak joj je vjerojatno poklonjen. Ili druga računica; 45 000 000/8030=5603,98 dakle njihov dan vrijedi 5603,98 Kn.

Iz toga proizlazi da su građani ove naše Hrvatske poklonili dotičnoj gospodi nekih 44 000 000 Kn
Daj bože da meni netko uvali samo 1 000 000 Kn, pa da za to odležim 178 dana (1 000 000/5604=178) i lijepo uživam u milijunu do kraja svog života!

S kojim pravom je zakon nepravedan prema građanima Republike Hrvatske, odnosno zašto je zakonom zagarantirano da svi gađani Republike Hrvatske NISU jednaki pred zakonom????
knezigor je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2004., 00:21   #2
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Pa neki su JEDNAKIJI
A osim toga, zašto bi oni trebali ići u zatvor? Pa njih tamo hrani, oblači, grije itd. novac poreznih obveznika. Dovoljno su uzeli, neka zarađuju kao zadnji fizikalci, tipa kopanje u rudniku. Pol godine tretmana bi bilo više nego dosta da nikad im ne padne na pamet uze lipu sa ceste, kamoli desetke milijuna kuna.
Sky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.07.2004., 00:25   #3
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
E sad, to ti se odnosi na novčane kazne koje se izriču za prekršaje.

Za Kaznena dijela se predviđaju kazne zatvora ili novčane kazne koje ak ne platiš ti se zamjenjuju zatvorom u trajanju koje je sud odredio.

Problem kod Kutle i inih lopva je kaj su oni u svoje vrijeme otuđili Društven vlasništvo po strukturi vlasništav socijalizma ili ti OOUR ( osnovan organizacija udruženog rada), što u to doba po ondašnjem Kaznenom zakonu nije bilo kazneno dijelo gospodarskog kriminala.
Zakaj je to tak bilo neznam al mogu samo naslučivati.
Tak ovo prvo je stručno obrazloćženje ovo kaj sa dslijedi je moje mišljenje

Ideja je bila da se omogući lakša tajkunizacija i bogaćenje određenih struktura u tadašnjoj vlasti ( ZNA SE tko je to bio).

Zakaj naše sudsvo tak funkcionira jer ti ekipa diplomira pravo ( moje kolege na faxu) a da neznaju napisat običnu kaznenu prijavu ( maltene formuar). jer je fax opterećen budalaštinama i tamo jako brzao naučiš da lova vlada a ne zakon. To se treba s ognjem i mačem očistiti a to može smao osoba koja ima dovoljno jaku političku pozadinu, i trbea postojati netko u samom vrhu vlasti tko ima interesa u tome a takvoga nema u hrvatskoj politici!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 05.08.2004., 02:05   #4
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by Isus
E sad, to ti se odnosi na novčane kazne koje se izriču za prekršaje.Zakaj naše sudsvo tak funkcionira jer ti ekipa diplomira pravo ( moje kolege na faxu) a da neznaju napisat običnu kaznenu prijavu ( maltene formuar). jer je fax opterećen budalaštinama i tamo jako brzao naučiš da lova vlada a ne zakon. To se treba s ognjem i mačem očistiti a to može smao osoba koja ima dovoljno jaku političku pozadinu, i trbea postojati netko u samom vrhu vlasti tko ima interesa u tome a takvoga nema u hrvatskoj politici!
Moc korumpira, apsolutna moc korumpira apsolutno

Vlast koju narod izabere je najcesce ona koju i zasluzuje

(evolutivno gledajuci)

Kad se zemlja sa 50 drzava podjeli na izborima 50/50% Demokrati & Republikanci - onda je to jako nezdravo.

No takodjer govori o percepciji onih koji biraju.

Onda jedan tata kupi sinu kao sto je obecao izbore (elektorijalni institut + par podmicenih profesora u odboru)

I svI se ljute na juniora !!!

Zasto?

Ja se ljutim na one koji u sustavu vrijednosti imaju tolike deficijencije da takvu stetocinu izaberu za predsjednika.

Zato sve ovo?

Pa kad se ovdje zgrozavaju na stanje preko bare onda im kazem,
pogledajte u 10 godina sta je pokret morona napravio od jedne
zemlje (pokrao sve sto se dalo)

Ameri majmuni? , ne, Cro majmuni !

Daj nekoj zemlji jednaku financijsku moc, vojnu silu i daj im dovoljno vremena i ponasat ce se jednako kao i njihova administracija. Upravo to je ekipa "Zna Se" napravila u desetak godina. Ako pogledamo gustocu naseljenosti stanovnistva i velicinu dezele uopce, onda teorija moci u nasem primjeru izgleda jos strasnije od Amera prema svijetu

Tada nacije i religije padaju u vodu, samo je moc vazna, ali das li papcima zastavu u ruke oni sami zmire dok ih krades.

Nova ekipa dodje i ne poduzima nista (rotacija predaja vlasti) protiv stare. Kad je "koalicija" pobjedila "zna se" dosla je financijska firma iz Charlestone i ponudila lako ulazenje u trag svom isisanom novcu iz zemlje (naravno, za pravi honorar)
ekipa koja je upravo dobila izbore na premisi "vraticemo sav opljackan novac i zatvoriti sve lopove" samo je presutno komentirala kako je to preskupo za nasu zemlju !!!!!!!!!

Ovo je krunski dokaz kako nikad nisu ni mogli ni htjeli ista otkriti !

Pola gradjana bi dalo mjesecnu placu samo da moze vidjeti da jedna krupna zvjerka konacno zavrsi iza resetaka, ali "Ruka Ruku Mije" - rotacija vlasti nonstop na korist obe strane !!!!

Ima li zemlja u svijetu u kojoj ministar privatizacije postaje za 2 godine (vise - manje) sef policije !!!

Pametnome dosta.

Treba nekoliko struktura otici u vjecna lovista da se sustav poslozi na zdravim temeljima + citava generacija sadasnjih stetocina u inferno.

Korupcija je uzasna stvar ali jos kad je ista na malom prostoru onda je nepodnosljiva

Ognjem i mačem

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 05.08.2004. u 06:56.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 05.08.2004., 09:03   #5
miato
(°_°)

miato's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Visage

Treba nekoliko struktura otici u vjecna lovista da se sustav poslozi na zdravim temeljima + citava generacija sadasnjih stetocina u inferno.
Nazalost jedino rjesenje

Toshiba m200 TabletPC + Samsung 205BW
miato je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke