|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
CTRL+C ne radi.. HELP
Ovako...tipkalo je Logi wave. CTRL tipka je ispravna jer sve ostale kombinacije (ctrl-v, ctrl-a ...) rade. Jedino ne radi ctrl-c. Copy funkcija preko desnog klika radi. Ne znam sta da radim vise. Deinstalirao sam drivere,ponovo stavljao...probao sam vise verzija setpointa i nista ne pomaze. Ima li netko neku ideju?? Instalacija win xp je svijeza i nikad mi se to prije nije dogodilo. Od zastite na kompu imam aviru,spyware terminator,comodo fw... koliko znam nista nema od gamadi. HIJACK-om isto nisam nasao nista sumnjivo... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Odnesi na reklamaciju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Vjerujem da je problem iritatantan. Najbolje bi bilo da ju jednostavno probaš na drugom kompu. Ako si ju spojio preko USB->PS2 kovertera, probaj drito prek USB-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Nemam trenutno ni jedan drugi komp. Ma vjerujem da nije do tipkovnice, vec je nesto softverske prirode,ali ne znam sto ni gdje da trazim problem. Googlao sam ali nisam nasao nista osim par pitanja kao sto je moje,ali nazalost nema odgovora... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
O kakvim sve opskurnim problemima ovdje mogu čitati... Niti tipkovnice nisu što su nekad bile. ![]() Probaj sa drugom tipkovnicom, a ovu probaj na drugom kompu... Drugog rješenja nema. ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
Gledaj.... CTRL tipke na tipkovnici rade obje. Npr. CTRL+A radi. Takodjer radi i tipka C, isprobano u pisanju teksta..kao sto i sad vidis " c c c c c ...". Stvar dakle nije u tipkovnici, ocito, nego u necemo drugom no ne mogu dokuciti u cemu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|