|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pošten ventilator
Naime, trebao bi preporuku za neki ventiator, da mi puse po ovim vrucinama. Dao bi i kojih par desetaka kuna vise, ali da je kvalitetniji, necu ono sranje iz Konzuma za 99 kn. I sad cete reci pa pogledaj Metro/Getro/Pevec/Bauhaus/itd, ali je trenutno memam ni vremena ni volje obilazit te centre koji su dosta daleko od mene, pa stoga ako je netko kupio neki dobar vent, samo nekak kaze i u pon idem tamo i uzimam. hvala i pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Činjenica je da su pevec ventilatori vodeći u količini prodanih primjeraka...i evo sad jedan upravo u mene puše.otišao u pevec i kupio onaj vent na stalku za 60-70 kn.vjeruj mi sve ti je to isto sranje. baj d vej "pevec ventilatori" nisu ništa lošiji od rowentinih.naprotiv.ovaj daje veći propuh, 4 puta me manje došao i za razliku od rowentinog kojeg sam platio 269kn ovaj jos uvijek radi. iako istini za volju za razliku od rowentinog uopce nije fensi nego je obican bijeli ventilator. eh da. a u među prelasku između krepane rowente i peveca sam koristio 14cm vent od kompa...treba se snac ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
A je sa bas zapalio za taj Rowentin, ono ba mi zgleda ok, daj reci di si ga uzeo? konkretno uzeo bi ovaj http://www.rowenta.com/rowenta/frame.aspx ali kazes da bas nema srece od toga? sad ne znam kakav si ti to kupio, ali mislim da bi ovaj koji ja zelim mogao kostat onako, ko 4-5 ovih iz Peveca ![]() A prije sam ima hlađenej za kompom sa 2 120 Zalmana na 1800 okr, i bilo je ok, dok mi jednom nije uletio prst u jedan od ta dva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma nesto nije u redu sa stranicom, uglavnom htio sam taj njihov Zenitude protect, ali danas sam popizdio i otisao u Konzum i za 99 kn i ubo Trisatar i evo radi mrak za te pare, a kad krepe bum kupio drugi i bok.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
zašto davati puno para za ventilator kada se za 150 kn kupi 40cm promjera ventilator sa stalkom sa 3 godine garancije (bar moj Lader toliko ima)
![]() |
#9 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|