|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Creative SB Audigy 2 ZS Platinum Pro mikrofon problem...
Pozz kupio sam si sluske s mikrofonom u namjeri da zaigram online uz komunikaciju. Imam XP i nikada nisam imao problema sa zvucnom do sada. bez obzira sto napravio mikrofon ne radi, imao sam najnovije drivere te zbog toga i nekih drugih stvari odlucim refreshat system. Instaliram sve ponovo, stavim originalne drivere s CD-a dobivenim uz zvucnu u nadi da ce mikrofon raditi ali nista? u cemu grijesim? ima netko kakav hint? nedavno sam si uzeo ozvucenje koje mi je spojeno na karticu (5.1) mada nevjerujem da je u tome problem...!? Edit: samo da napomenem, imam SP3 mozda ima kakve veze svaka pomoc je dobrodosla, a pogotovo molim sve one koji imaju iskustava s ovom karticom... btw. vec sam i sam pretpostavio da mozda mikrofon nevalja, na sRecu, ja nemam drugi da provjerim ali kao sto rekoh, potpuno je nov i trebao bi raditi. Zadnje izmijenjeno od: fukna. 04.07.2008. u 01:17. |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja mislim da se tvoj problem zove SP3 s njima u zadnje vrijeme sila glupih problema kod ljudi... Neznam kako ćeš to rješit osim da bi ja probao bez njega... SP2 + zadnji autopatcher koji je bio izašao i ako radi mirna bosna...
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|