|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Logitech G9 Mouse & New G15 keyboard
Ne znam dal je tko vidio, meni ovo prvi glas. Kopal sam po Logitech-u, i naišao na G9 miš. http://www.logitech.com/index.cfm/ga.../3053&cl=gb,en http://www.logitech.com/index.cfm/mi.../3053&cl=us,en Evo i par naših vijesti: http://www.racunalo.com/index.php?op...k=view&id=3217 Test miša: http://techgage.com/article/logitech...gaming_mouse/1
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Obje stvari su mrak, gledam ih već bar mjesec dana, mene zanima kako miš leži u ruci. ![]() A nova G15, napokon nema toliko gumbicha sastrane.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Mene to baš smeta. Lijepa je na dizajn, al falili bi mi ti gumbi sa strane, puno ih koristim i full su korisni. I baš sam se jučer smijao, nakon 6mj što imam G15, juče sam otkrio čemu služi onaj SWITCH gdje je nacrtan display i joystick! lol A kod G9 mi je žao što nije bežićan. Ja čekam kad će izać nešto bolje od G7 a da je bežićno.
![]() |
#5 |
Premium
|
Na ovaj: http://www.everythingusb.com/images/...socalgamer.jpg Ja mislio da sam imao softwareski BUG što mi tipka Delete nije radila ![]() I kopao jednom cca sat i pol po opcijama tipkovnice i windowsa da skuzim kako sam uspio ugasiti WIN TIPKU ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
Istina. Ma kad sam kupovao G15, gledao sam one Video Review-u, gdje nisu znali čemu služi ta tipka, pa ni ja nikad nisam forsao da saznam čemu služi. Više sam se bazirao oko aplikacija za Display ![]() No vratimo se na G9, nekako mi se čini da nije ergonoman, tj. da bi neugodno ležao u mojoj ruci, možda se varam...
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kada će to biti kod nas u prodaji? cca? Miš mi nekako izgleda mali i fakat šteta što nije bežičan...a tipkovnica izgleda predobro i to ću sigurno kupit, a one tipke sastrane će mi sigurno falit jer ih sada koristim sve (ok, na m3 mi ih je puno slobodno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Miš izgleda odlično, i baš to što nije velik mi se sviđa.... vidjet ćemo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
meni pacov izgleda ko hladno oruzje, ono buzdovan nekakav, a i tipkovnica dimenzijama podsjeca na Vikinsku sikiru ![]()
![]() |
#14 |
Premium
|
e ljudi, jel zna itko kada će ova nova G15 tipkovnica biti kod nas u prodaji, jer ju ne vidim nigdje još...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned, problemi na tržnici
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() Mish je dosta siri kad se stavi comfort grip,dok recimo sa precison gripm je dosta uzi ,ja ga trenutno koristim.Imo sam do sad podosta miseva (mx 518,g5,copperheada) nekako mi najvise pase g9,odlican mis fino se ponasa u igrama. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
sada svijetlo na misu bojom pase sa onim na tipkovnici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Overkill za mene... Meni je Ultra X & MX-510 savršeno ![]()
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
G15 za kupiti?
Isprika ako je netko rekao već, ali jeli ima negdje nove G15 za kupiti?
Komp: A64x2(4400+); Corsair4x1GB; Seagate(SATAII) 250GB+Seagate(SATAII) 320GB; Gigabyte M56S-S3; (Sapphire Radeon 3870) Panasonic TV+NEC 20WGX2 lcd+Phillips220WS, zvucni entitet Yamaha+Audigy 4, Logitech G5+Saitek Eclipse II Audio na comp: Marantz SR-4600, Magnat Monitor 1000+Magnat 880, Denon AVR-1706+2monoblok, 1 seta DIY zvucnika (dynaudio drives), Techincs RP-F880 (8 godina stare slušalice) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
®
|
Citiraj:
ja neznam da kupujem novu g15,prvenstveno jer je manji lcd,ali mi je malo ljepsa i nema toliko gtipki... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Ja sam razmišljao ozbiljno o kupnji nove g15, imam sada g15 prvu reviziju, i odustao sam baš zbog manjeg broja g tipki jer sam se navikao na tolike tipke tj na rad s njima tako da mi se nikako nije dalo prelazit s konja na magarca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
ma ima i nova G15 isto toliko tipki samo se nevide na prvi pogled. u gornjem lijevom kutu postoje tipke Mod1 Mod2 Mod3 i onda samo prebacujes izmedu modova, ak me kuzite, Mod1 + G5 = jedna funkcija Mod2 + G5 = druga funkcija evo ja sam ju bas sad dobio pa prckam po njoj i stvarno super,,, mogo bi cak neki review napisat...ak nije niko do sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
®
|
Citiraj:
stara g15 ima 3x18,a nova ima 3x6. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Sruk
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
®
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
novu nisam vidio ali staru imam vec 2godine tj od kada je izasla prednosti starom nad novom 3x18 tipki veci LCD display i mogucnost njegovog namjestanja to sto je fiski meni bi jako smetalo.... napisi review o novoj tipkovnici i jel mozes koristiti lcd studio i neke skriptice od njega..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Pogledaj kak miš izgleda u stvarnosti , pa ces vidjet da je super savršen za ruku neznam meni barem je , širok je al mali sigurno nije . A to sta je žican je isto savrsenstvo pogotovo u igrama , jer preciznost wireless miseva je malo losija od žicanih stoga G9 je dobar jako dobar ,ali naravno kosta 650+ , a za 500 kn mozes dobiti RAZER Lachesis jedan od boljih laserskih miseva , ali da je tako sve savrseno svi bi kupovali G9 i Lachesis miseve , sto nije imaju problema sa Vistom (sa firmware-om ![]() A G15 je SAVRSEN jednu jedinu rijec za to imam a to je SAVRŠENSTVO !!! Predobra je , predobra . Ko da imas Angelinu Jolie u svom krevetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Sruk
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Secret Undercover Agent
|
Evo mojih dojmova u vezi nove i stare G15. Kupio sam prvu G15 cim je izbacena na trziste i bio sam vrlo zadovoljan dok mi nije osvjetljenje na displayu otkazalo. Ujedno sam uspio i izlizat boju na tipki S nekim cudom. Valjda mi se srednji prst najvise znoji ![]() Anyway, zbog displaya sam ju odfuro na servis, pod garancijom je bila, i dali su mi novu.. valjda kontak koji je unutra prekidao bio je previse posla za strucnjake MSan servisa. Tako da su mi dali novu verziju. Ocekivao sam napredak po kvaliteti... boje i svega. Dobio bananu iskreno. Plastika mi djeluje jeftinije i cijela tastatura izgleda jadnije nego prva verzija. Takoder macro tipke me izludile... naviko sam se na 18 i ova skracena je cisto sranje. Valjda je previse ljudi prigovaralo na velicinu i da im tolko tipki ne treba pa su smanjili. A M1-M3 nisam nikad previse koristio jer to vise nije jedna tipka nego bar dvije da treba stisnuti. Korisno je valjda kad trebas vise profila za jednu aplikaciju, no to nisam nikad koristio. Display je unaprijeden definitivno. Manji je ali bolji. Takoder fiksiran pa se ne moze opet desiti da kontakt neki ode od savijanja. Narandasta boja? Prstom u oko! Mozda samo stvar navike no uzasna mi je bila. Isti dan sam ju prodao i kupio novu G15 ali stariju verziju. Navike umiru tesko ![]()
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kaj zna netko čem služi onaj MR gumbek na G seriji tipkovnica? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|