|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
dvije zvucne?
Dali je moguce spojit dvije zvucne u komp? recimo neke jeftinije oko 200kn jedna? fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
naravno da je moguce, nekad je cak i pozeljno. ![]() mozes i vise od 2. za kaj ti trebaju 2 zvucne?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nikakve koristi onda od toga jer istu mjuzu nećeš moći slušati preko obje zvučne istovremeno.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
znaci nemoze se slusat muzika preko dvije zvucne? recimo jedan sistem na jednu drugi na drugu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
dark seraphim
|
jos uvijek ne kuzim kaj tocno radis... stavljas po 5-6 zvucnika u jednu sobu i 5-6 u drugu, ili par zvucnika u svaku sobu...hm? za isti signal u svakoj sobi ti treba samo jedna zvucna, za razlicite signale po sobama ti treba toliko zvucnih koliko soba imas itd itd... pa geez, sam ti reko da se moze.
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
meni je radila intergirana i pci zvučna na staroj asus matičnoj bez problema. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
dark seraphim
|
pa vjerujem da ima softversko rjesenje, nek googla. ne vjerujem da se toga nitko nije sjetio. hardverski(pospajas izlaz jedne u ulaze druge) se to da napraviti, al to je teski idiotizam... uostalom, kaj ce mu za isti signal 2 zvucne? vidis da lik nit ne zna kaj oce... ak oce slusat mjuzu(ili gledat filmove ili kaj vec) ima lijepo 2 plajera i u svakom namjesti koju zvucnu oce i pusta tu mjuzu/film na tu zvucnu, mislim, ne znam kaj da mu odgovorim tocno jer mi tip do sad nije odgovoril na pitanje...brijem da ne kuzi kaj ga pitam. i ja sam slusal winamp prek audigy a realtek sam koristil samo za windows zvukove, provjeravanje filmova i slicno...pa sve se da napraviti, kad znas kaj tocno trebas.
Zadnje izmijenjeno od: gamer. 03.07.2008. u 19:38. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|