|
![]() |
#2 |
Vodenjak :)
Datum registracije: Feb 2008
|
Meni su rekli decki iz HG Križevci da ovi jeftini forcebook jednostavno niš ne valjaju. Ovi skupi da.Tu se vec gleda da ih se dobro sklopi i uzmu dobri dijelovi. Ove jeftinjare nisu za niš. Valjda ih kinezi sklapaju na brodovima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Ne valjaju ni skupi ni jeftini ![]() Radio sam u jednoj firmi gdje su se isto sklapali takvi jeftinjava lapovi, ono dodje ti kuciste od laptopa sa plocom unutra i onda ti stavljas sve ostalo.. Mozes mislit kak to super radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
O Forcebookovima se prolilo podosta tinte na ovom forumu. Zajednicki zakljucak je bio: kupnja Forcebooka = bacanje love.
![]() |
#5 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
forcebook je marka laptopa hgspota, sastavljaju se u hr a ne na brodovima ![]() da, jako su lose kvalitete, rijetko koji se ne vrati u 2 god na servis, losa baterija i ekrani su konstanta kod njih |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ja sam imao doticaja s jednim (i to nakon sto sam dosta toga loseg procitao na forumu) i na prvi pogled mi se cak cinio ok, ali kad sam stisnuo tipke na tipkovnici, a ona se pocela "uvijati" kao da je od papira, dalje nisam htio niti gledati. me nema ljudi, koliko para toliko muzike i tako je sa svim u zivotu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
samo je žalosno da uz znanje i iskustva dostupna nakon jednog upisivanja "forcebook" u tražilicu pce ljudi i dalje bacaju pare na te poluproizvode. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo da se javi netko tko ipak nece popljuvati Forcebook.....kupio sam ga u Hgspotu prije nekih 4 godine.....forcebook aquilo, i do danas nikakvih problema s njime. sve radi savrseno (da pokucam u drvo).lap je stvarno odgulio sati i sati rada. nekada je radio i po 20h dnevno (radi cijeli dan, pa stavim na njega film navecer pa ostane raditi do jutra itd...) ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ah taj Forcebook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
Datum registracije: Feb 2007
|
tocno, nisu svi sranje meni je sljako ok, al mislim da kod svakih proizvodaca se moze uletiti na skart !? nije los moj ima 24 mjeseci garanciju , stim da sam za 4000 soma dobio geforce 6200 sa 128 mb ram i pentium m na 1,7ghz |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
sto se tice cijene, za tu lovu vjerojatno neces dobit nigdje bolju konfiguraciju. to je zato sto se danas jako puno placa ime proizvodjaca, npr HP, dok forcebook nije neki veliki brand. e sad, ako ti uleti neki forcebook s kojim neces imati problema, odlicno... a veliki plus je 24mj garancije sto je prilicno dug period, i svasta se moze dogoditi u 24mj |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
postotak da naletiš na dobar laptop kod forcebooka je jednak onom da naletiš na škart od puno boljeg proizvođača (i acer smatram puno boljim,da ne pričam o toshibi ili lenovu)
![]() |
![]() |
#18 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Kakva je situacija sa ovim modelom, jel tko kupio i ima li problema ? http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=032346 http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=035064 Nigdje ne mogu naći kakvu sliku, samo pljuvanje ![]() Nadalje, usporedba tog iz hgšrota sa ovim MSI ? http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...149&kateg=3316 Mislim da su to najjeftiniji lapovi a da su 12.1, jeftinije nisam našao, kopam po našim trgovinama već par noći... Ne igram se ali mi je važno da mi lap vrti HD, pola, puni, mkv, sve.., jel može to ovaj MSI sa tim T2330 (1.60GHz / L2 cache 1MB) procom ? Vidim da je baterija 8 ćelija i nikako ne mogu ići na veći lap, sad imam 14.1 i to mi je preveliko a oni sony valio su jednostavno preskupi. Mislio sam uzet winda ali taj pr(o)c atom je qurac za HD tako da neki od ova dva lapa mora past i pošto ću jedva skupit i tih 4,5k koji je manje zlo i koji će mi doprinjet da pijem manje gastala. Ajd neki savjet ljudi, izludih više od vanjskopolitičke situacije sa eeee, windom, končarom koja je prevelika i sve u mp3 više ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
..a ono, svi govore "Ne" na forcebook..i opet se pitaju pitanja o njemu. Ne valja i bok.
![]() |
#22 |
Premium
|
Bilo koji Txxx ili X2 će ti bez problema prikazivati HD materijal. Jest da će zauzetost proca biti nebeska, ali jedino rješenje tog problema je lap sa ATI 2xxx/3xxx grafom koja može na sebe preuzeti taj posao (vidi pod: UVD čip). A za tu lovu, takav model ne možeš nabaviti. Osim toga, lapovi sa manjih ekranima nemaju takve već puno slabije (jeftinije) grafe. Čudan si ti svat: Nela ti je prevelika i prejeftina (sic!), Eee i Wind preslabi, Forcebook šrot. Dakle, odluči se već konačno što želiš i prestani nas daviti na milijun threadova: mali lap, jeftini lap ili lap za prikaz HD materijala. Sve troje zajedno ne ide.
![]() |
#23 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Trebalo bi staviti sticky o Forcebooku.. ![]()
![]() |
#24 |
Premium
|
![]() |
#25 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Samo mali ispravak, Nela nije šic i prejeftina, jednostavno mi je prevelika jer takve veličine lap već imam i nije to to... Jasno je meni da sve troje ne ide zajedno, plati pa vozi, uvjek je tak bilo no ovdje je nedoumica isključivo između tog Forcebook-a i MSI-a koji su cijenom i veličinom isti a dali i koliko su šrot - to neznam niti sam stvorio neko mišljenje o njima. Ako i jesu takav drlog, jednostavno pitanje: koji je manji drlog od ta dva lapa jer za nešto drugo, skuplje - nemam. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
MSI je bolji, nije uopće niti približan drlog kao Forcebook.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|