|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
tv kartica zvuk problem
stavio sam tv karticu WinFast TV2000 XP RM ali u opcijama za zvuk(audio device)mi ne daje opciju da prebacim na opciju na usb zvučnike koje inače imam samo mi daje opciju Realtek HD audio input,zatim bluetooth audio i logitech quick cam dakle uopće nemam opciju za usb zvučnike pa zato ni nemam zvuk molim pomoć ako netko ima tu karticu da mi objasni kako da namjestim na usb zvučnike |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li zvučnici imaju u sebi zvučnu karticu ili se samo napajaju preko USB-a? Kako ti je spojena TV kartica odnosno kako je spojen zvuk na njoj?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
ne, zvučnici nemaju zvučnu karticu,samo se napajaju preko usb-a to oni sasvim obični stereo mali zvučnici od 35kn.zvuk na tv kartici???pa nije mi nikako složen, ne kužim pitanje,mislim da bih to trebao složiti u samoj tv kartici softwerski da prebacim na usb zvučnike kužiš, ali mi ne daje tu opciju tv kartica kužiš,u tome i je problem što pod audio nemam tu opciju kužiš no dok je bila na drugom kompu ta opcija je bila ali sada je nema što sad, da opet ponovno reinstal pa opet instal drivere ili što niš mi to nije jasno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Pogledaj imaš li kakvih žutih uskličnika u Device Manageru i reci o kojim zvučnicima se radi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
evo probao sam i sa reinstal driverima ali ništa zatim sam probao staviti onaj mali audio kablić jednu stranu na tv karticu a drugu na matičnu na cd in ali opet ništa zvuka nema pa nema,sad jedino možda jer bitno kako se ušteka taj kabal na tv karticu i matičnu on ima četri pina ali mislim da to i nije bitno ako se ne varam on mora raditi svakako??? ili se varam,imao sam več isto takvu karticu ali hybrid digitalno-analognu i sve mi proradiilo sa kablom svejedno kako ga okrenuo ali tu ništa na ovoj kartici??? što još da probam pa ako je radila ta kartica sa ovim zvučnicima ne vidim razlog zašto ne bi radila i ova analogna dakle molim pomoć i da nemam nikakvih usklinička i ništa žutog u device manageru znači svi driveri su ok instalirani malo teže ali su gore na kompu jedino kažem muči me taj zvuk nikako ga ne mogu dobiti dajte da to riješimo prije tekme ako može ako ne onda poslije nje |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Kažeš da si zvuk s TV kartice spojio na CD in na matičnoj? Onda u opcijama za preview/playback i za recording device stavi taj CD in.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
evo još uvijek se zahebavam sa tom zvučnom karticom naime nikako ne uspijevam dobiti ton sa te hebene kartice,da jesam spojio sa onim audio kablićem matičnu i zvučnu karticu ali od toga ništa opet nemam tona,stvar je u tome što mi u samoj kartici nema u audio device-u postavke za usb zvučnike pa pitam: da li usb zvučnici koje imam( auditek usb)uopće mogu reproducirati zvuk sa ove zvučne kartice da se više ne mučim ako ne mogu,ako opet mogu ima li neko tko ima tu karticu pa da mi objasni kako da dobijem zvuk sa te tv kartice dajte ljudi da to riješimo ako je ikako moguće i neka si pročita moje postove od prije u vezi te kartice pa će mu biti možda jasnije kako da mi pomogne |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
How do I setup the audio of my TV2000 XP RM so as to see or capture Live TV properly? "usb zvučnici" nisu bitni, a ni problem ako inače ispravno funkcioniraju. Ta TV kartica šalje(ili bi trebala) zvuk na Realtek High Definition Audio(pitanje je samo Aux IN or CD IN). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
e gle ja nemam te postavke u audio device-u u tv kartici, doduše ona šalje zvuk na Realtek High Definition Audio ali tu nemam postavke za Aux IN niti za CD IN imam samo jednu postavku i to SPDIF i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Pa ako u Record Control u Windows-ima postoje opcije AUX/CD In, onda nešto s tom WinFast PVR aplikacijom ne štima. Preostaje reinstaliranje ili nabava novije verzije. A ako ni DScaler ne "vidi" sve ulaze tog Realteka, onda reinstall te zvučne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|