|
![]() |
#1 |
Guest
|
paritcdija ne zadovoljava kriterije Viste
Bok Pokusavam instalirati Vistu ultimate SP1 na particiju na kojoj se trenutno nalazi XP. No kada ju izaberem i kliknem na next dobijem poruku da particija ne zadovoljava vistine kriterije. particija ima 60gb, a trenutno je 20gb zauzeto s programima. Jednom sam cak imao vistu na toj particiji, ali sam mu maknuo da stavim XP |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
meni se to dogodi kada particija nije formatirana, npr kad te pita u setup-u na koju želiš particiju Win onda ako obrišem particiju i napravim novu i odaberem da na nju stavim win neće, nego mora biti formatirana particija?!? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
Citiraj:
Probao sam instlirati iz XPa vistu, pa mi da gresku da nema mjesta (nigdje an disku) za temporary filove, treba mu oko 400mb, a ja imam na particiji 40gm slobodno. A inace disk je 500gb ima mjesta koliko hoces.... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
ne, moraš ili preko nekog BootCD-a tipa Hirens Boot CD napravit formatiranje u NTFS, ili u nečijem OS-u formatirat particiju tako ja jedino mogu, znači ako imam 1 particiju i u Setup-u napravit ono Delete partition pa napravim novu, gotovo je moram kod nekog nosit disk na formatiranje jer mi Hirens Boot CD neće delat na mom kompu valjda jer je HDD SATA neznam sad točno.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|