|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Hlađenje x2 3600+
Imam Asus M2N32, proc je x2 3600+ na 2.85GHz, te coolermaster hyper tx. ![]() Iz priložene slike se može vidjeti da se ventilator stavlja "pod 90°", tj. mi je strujanje zraka vertikalno, a ne horizontalno. Se nekako može na matičnoj nešto napraviti, ili je bolje uzeti neki drugi cooler. Ako da, koji. Hvala
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
koliki ti je temp ? zas bi mjenjo ak je temo ok ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma tem proca nisu toliki poblem. Al ako okrenem da puše "odozdol prem gore" napajanje sve usiše, i bude JAKO vruće. A ako stavim obrnuto, udara u grafičku, koja se opet jako zagrije...
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
No comment... ![]() Od Coolera ili neki koji puše dole (prema ploči) tipa Zalman ili Thermaltake Big Typhoon ili pak pasivni kao Sonic Tower ili Thermalright Ultra 120 jer kako god nakačio vent njima je svejedno bitno je da ima malo propuha, ali pretpostavljam da je i to opcija samo da "se**š novac" pa prema tome neznam kaj bi ti rekao dalje...
![]() |
#10 |
Premium
|
A čuj, dati 700 kn za kućište... Kućište je odlično, tu se nema šta pričati. Zbog jedne ovakve sitnice dat tolike novce... Baš gledam kod THERMALTAKE BigTyp mi je svejedno. Tako da ću si taj. Samo jedno pitanje: Koja je razlika izmneđu: THERMALTAKE BigTyp 120 THERMALTAKE BigTyp VX
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beskorisna bitanga...
|
Način kačenja je drugačiji jedan ima ono svoje postolje a drugi se kopča na nosače od socketa... I drugi ventilator je na njima... ![]() I da nisam vidio da je poskupilo toliko CM690 ja kad sam ga kupio bio je mrvicu preko 500kn u dućanima, svašta... ![]()
![]() |
#12 |
Premium
|
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=CM690&x=0&y=0 Nabava kaže 788 kn...
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
www.hardveraj.hr
![]() |
![]() |
#16 |
Beskorisna bitanga...
|
E sad ja ti big typhoon nisam nikad puno razmatrao ja bi uzeo onu s tišim ventom (mislim da je to stara ali nisam ziher više) jedino je problem kaj se za nju mora vadit ploča iz kante...
![]() |
#18 |
Beskorisna bitanga...
|
Pa VX je nova verzija, onaj obični bez VX je stara verzija... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|