|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
koji OEM : BFG ili EVGA
koliko znam BFG nudi dozivotnu garanciju, ali to jamstvo ne pokriva modanje od strane korisnika u smislu OC-a ili fizickih izmjena na proizvodu i nisam bas siguran da je isto dostupno u Europi a kamoli kod nas u Anusu Mundi eVGA sa druge strane nudi 10 godina garancije i odlican step-up program, te ako je suditi po HG-Spotu koji se hvali kako je ekskluzivni distributer sada vazi i na nasim prostorima. zivi bili pa vidjeli negdje sam procitao da sve nVidijine grafičke kartice kao proizvodi Asus, a sve maticne ploce Foxconn, ne bi me cudilo, razlike su samo u bundleu i taktovima (kod grafulja) a kod maticnih je cak i BIOS isti (pise na eVGA forumu da im nVidija diktira BIOS ) ono sto me zanima je da li je itko imao kakvih iskustava sa jednim ili drugim proizvodjacem a da bi zelio podijeliti, dobra ili losa? ja sam osobno isprobao valjda sve druge oem prozvodjace geforce kartica: gainward, asus, leadtek, galaxy, gigabyte, msi, a niti jedan me osim Asusa nije bas nesto posebno odusevio bundleom ili kvalitetom izrade. ali to je bilo vrijeme kada su svi stavljali manje vise razlicite coolere i memorijske cipove razlicitih kvaliteta. kakva je sada situacija? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
na EVGA u srotu dobijes 24, a na BFG 120 mjeseci garancije... tak da, ja bi isao na BFG ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
uf... vidi stvarno btw na ofišl sajtu od BFG - Techa piše da je ovlašteni uvoznik Formel, a kad tamo ovi nemaju ni 280GTX u ponudi a 9800GTX im je skuplja nego u HG-u. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Osobno bi ja izbjegao Asus.. i 7900GTX, 7950GX2 i cak imam doma neku staru asusovu 6600GT niti ona nije u funkciji... ok bundle ali nemam bas nekako povjerenja u njih... U ovome slucaju eVGA- moj glas....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Lijepo se vidi kad prodajes ![]() @Gjurovski, zasto EVGA?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa dvojica kolega mi karte toga proizvodaca pa nikada problema... A BFG je skuplji ,a one igre sto se dobiju u bundle-u ionako nikakve koristi, kao sto sam ja dobio sa Asusicom King Konga... Ajd da nude CoD4 org onda vec da (sad se nesjecam vise jel sa BFG karticom 8800GT dolazio CoH?)A sto se tice same garancije mislim da bila garancija 10 godina ili 2 godine ne cine neku razliku ako ti kartusa prezivi ovu torturu preko ljeta full load igrama radit ce i sljedecih 5 godina (fan speed rive, tu i tamo se ocisti od prasine, i bez clocka) ili u startu dobijes tvornicki shebanu...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |