|
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Papst. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja u svome chieftec -u imam coolermaster s prednje strane i sa straznje spire. Na gornjoj strani enermax. Najzadovoljniji sam sa coolermasterima. Nisu sada nesto pretihi (mada je to relativno) a imaju (na ruku) dosta jak protok zraka. Nisam isprobavao nikada neke druge poznate marke ali moje iskustvo sa coolermasterom je sasvim OK... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ima jedno godinu i pol. Cijena ti je nesto ispod 50kn koliko se sjecam. Uglavnom Kvark je njihov distributer pa baci pogled na njiho site ako te zanima... Neznam koji chieftec imas no ja imam big Dragon i bez potenciometra bi poludio. Tako da ono razmisli o petenciometru jer chieftec kucista imaju jako puno preprema za coolere, a popunis li ih sve cut ce se ko mlaznjak... Ja imam Aerogate isto od coolermastera. 4 Termicka senzora i 4 potenciometra tj. 1 koji kontrolira 4 coolera. Jedino sto me nervira kod njega je da nemozes potpuno ugasit vent. Ali ono drzim sve na minimumu ako se negdje previse ugrije (vecinom kod diskova) dignem mu okretaje i... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
brijem da je to zato što aerogate regulira voltažu (7-12V),a ne broj okretaja da to što nema off funkciju je propust,ali ja ionak volim čuti da "zvijer" prede ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
8-bit Gen.
|
Re: koji 80mm ventilatori ?
Citiraj:
Tihi su kao smrt, rade posao odlicno...cijena 25 Kuna. Mislio sam de me diler zafrkava kad mi ih je ponudio za kuciste, ali nema sale, rade super i ne znam da su uopce ukljuceni. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja imam 2× CoolerMastere 80mm sa ledicama i potenciometrom sam ih usporio na 1500rpm. Nečujno, a opet daju dovoljan protok zraka za relativno malu cijenu u usporedbi sa Papstom, makar svog 120mm na blowholeu nedam ni za sta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|