|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
(riješeno) Nesto cudno sa windowsima
Znaci reinstalirao sam windowse prije 3 dana i sve je ok radilo,dok sam danas opazio jednu cudnu stvar,znaci radim nesto na kompu i odjednom mi sve nestane sa ekrana i nakon nekoliko sekundi pojavi se ali nema onog sta sam radio,npr prebacujem sa cd-a neku muziku i to se desi i onda moram isponova i tako cijelo vrijeme.Kao da recimo udem u task manager i stisnem end process na explorer i onda idem na ono new task i opet ga vratim. Windowse koje koristim vec sam prije imao i nije bilo problema,skenirao sam i komp sa najnovijim bit defenderom i nema nista od virusa na njemu,temperatura graficke tako da ljudi pomagajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Ima li kakvih upozorenja ili grešaka u Event Viewer-u u to vrime? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Ili je nešto instalira šta prije nije. Npr. OneCare. i ne pojavi se nikakva poruka kao npr. "Microsoft Internet Explorer has encountered a problem and needs to close."? Jesi gleda u Event Viewer pod Application i pod System? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo rijeseno,reinstaliro sam drivere od maticne i graficke i sad je u redu,bar je dans tijekom dana bilo,iako jos nisam skuzio di sam pogrijesio pri instalaciji drivera ali dobro |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|