|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Klima uređaj
Evo pitanja nevezanog uz hardvare kojeg je sigurno već bilo... (zato "don't kill the messenger" ![]() 1.)Koliko mobilni klima uređaj zaostaje za zidnim klima uređajima? 2.)Možete li mi preporučiti koju da mobilnu odnosno zidnu klimu uzmem? -klima će biti korištena u stanu od 50 kvadrata. -vrijedi li šta ova mobilna klima koja košta 2500kn - LINK Unaprijed zahvaljujem na preporukama i objašnjenjima... ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
...carpe diem...
|
morph - dobro znam što radi "tražilica" na ovom forumu tako da nije potrebno navoditi mi neku temu. ![]() Ovo sam otvorio iz usluge kao što sam i naveo gore... Ali ako je problem onda ću poslati post na tu temu,a ovu može admin pobrisati ako dobijem tamo odgovor. Zahvaljujem. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Sto se mene tice nema problema samo sam htio pomoci (jer tamo ima imho sasvim dovoljno infoa o mobilnim klimama). Tema je iz svastare, a mislio sam da trazilica tamo ne radi (vidim sad da radi, nisam znao da je to uvedeno). |
![]() |
![]() |
#5 | |
...carpe diem...
|
Citiraj:
![]() Poslao sam i tamo da ne bi bilo "nismo znali. Ovdje su odgovori uvijek dobro došli što se tiče mojih pitanja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema potrebe za više istih tema, jedna za klime (zasad ![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|