|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Preporuka:Kućno kino
Evo preporučite mi kućno kino koje bi koristil s kompom,a ne s televizorom. I dal je uopće moguće to sve skupa da radi,matična ima 8 kanalni zvuk,monitor Philips 170C i grafulja HD3870. Ako može da mi netko objasni kak da se sve to spaja s kompom,jer se baš ne kužim u to.Htel bi imati dobro ozvučenje u sobi i usput pogledati dobar film. Bilo bi dobro da ima podršku za titlove .srt Izdvojil bi do nekih 800 kn za kućno kino ili vaša preporuka. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ako sam dobro shvatio, ti hoces 5.1 zvucnike? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Dovoljna ti je ta sa matične, a spajanje nije nikakva mudrost, trebaš 5.1 zvučnike, sa odgovarajučim jackovima na samim zvučnicima, ili uz eventualno neko pojačalo, i samo ih spojiš na komp uz pomoć chinch kablova. Jednostavno spojiš sa odgovarajučim utorima, na matičnoj(zvučnoj) a sve ti ljepo piše u realteku i udaraj, a sada što se tiče dobrih 5.1 zvučnika, to slobodno malo progooglaj jer izbora ima poprilično za 800kn, meni su moji u Sigu sasvim dovoljni ali nisu ni blizu highend zvučnika, tako da sve ovisi o tome što zapravo želiš!!!
![]() |
#6 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo baš zato sam ti i predložio ove moje zvučnike, jer ti oni na Wooferu imaju pojačalo sa svim potrebnim izlazima, i još dobiješ cpu 5.1 kabel(neznam mu točno ime evo link) to ti je onam mini-din9, i njega upikneš u zvučnu i evola, 5.1 sorround sound ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Preporuka za kucno kino...
Ulazim u novi stan i kupujem novu opremu. Znaci TV, reciver, DVD player, zvučnike. Dvojim se izmedu ovog: 1. Receiver AV Yamaha RX-V661 DVD player YAMAHA DVD-S1800 Zvučnici-komplet MISSION M30i Cinema, 4x M30i, 1xM3C1i, 1xM3AS, 300Watt + 125Watt + 100Watt te, 2. Receiver Marantz SR 4002 DVD player Marantz DV 6600 Zvučnici-komplet MISSION M30i Cinema, 4x M30i, 1xM3C1i, 1xM3AS, 300Watt + 125Watt + 100Watt Nemam bas mjesta za velike zvucnike, a za ove sam procitao na netu da su OK. Bio bih vam zahvalan za vase komentare, te eventualno preporuke za komponente drugih proizvodaca u tom cjenovnom rangu. Sto se tice televizije mislio sam na Samsung LE40M86BD, ali sam prethodno procitao da Samsungovi LCD-ovi nisu nesto te da ih treba izbjegavati. Procitao sam na netu (http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE...Conclusion.php) da ipak nije los, te ga se preporucuje.... Mozda Philips 42 PFL 5603D? Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
sad ja . dobro ima li netko ovdje all-in-one sustav kucnog kina ? isto ulazi mu novi stan :d i treba mi nesto tak do 1500 kn , zasad sam na ovom samsungu ,, ? jacina mi uopce nije bitna , meni bi i 300w bilo dosta . gledao sam Panasonice , buduci da mislim uzet tu plazmu , oko 2000 kn se krecu cijene nih sa HDMIom , a ne vidim neke predosti druge.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Fakat, zašto bi uopće mijenjao to kućno kino? @ Gabre; ima optički ulaz. Specifikacije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|