|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Zalman 9700 LED = Jedno veliko bakreno sranje
Nakon 4 tjedna testiranja Zalmana 9700 LED, razocarenje. Temperatura na Prescot-u 3.2GHz ne pada, jednak je dok je bio orginal hladnjak od intela punog prasine. Buka, nije nista tisi od orginalnog hladnjaka (Intel) Baza Zalmana ne da nije ravna nego je uredno mozete smirglati sat vremena a da ne dobijete potpunu ravninu, uz to da se polomite dog ga polirate. Sad mi je opce zao sta sam dao 400 kuna za hrpu bezvrijednog bakra (iako sam bio zadovoljan sa Zalmanom 7700) eto toliko, recite svoje misljenje o zalmanu. !!!!!!!!!!!!!!!!!! A da ga moddam ?????????????? Vec kad sam bacio pare u zrak, pala mi je na pamet ideja da ga moddam. Tocnije da ga prepilim na pola i da ventilator puse u njega a ne u njegov bok. sutra postam slike kad napravim sta sam zamislio. Pozdrav. Vasi prijedlozi dobro dosli naravno Zadnje izmijenjeno od: n E v E n. 13.05.2008. u 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Otkrio toplu vodu a? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Moze mi netko pojasniti u cemu je razlika izmedu obicnog 9700 i NT? osim u boji i nvidia logou. Znam da nesto bolje hladi ali konkretno me onda zanima dal je to konstrukcija, vise rebara ili nesto deseto? Odavno nisam u zracnim hladnjacima ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nemoj ga pilat, steta je, rađe ga prodaj nekome... Al mozda da probaš iskombinirat neki vent s druge strane da odvlaci zrak pa vidit kako je onda..
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ali jednostavno ne kuzim tebe i takve kao ti.. Pa jebote cijeli forum govori kako Zalmani ne valjaju, tj, lose hlade a svi znaju koliko kostaju.. Dao si nemalih 400 kn, a za nista.. Pa sta nisi uzeo TRUE120, CM Gemina, Typhona, ili nesto sto je puno bolje? mislim sad je kasno, ali reci mi zasto si bas uzeo taj cooler? sta ti je bilo u glavi kad si ga odlucio kupit i kad si ga kupovao? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zahvaljujući ovom postu možda nekome uštediš 400kn, makar se dosta spominje taj cooler po forumu.
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
to besthya stoji, oni se prodaju i dalje dobro.. Uostlom treba pogledati ponudu.. zalmana ima dosta u ponudi po svim trgovinama, znaci to netko i kupuje..Ali ne kuzim kak nisu crkli u tih zadnjih 1.5 godinu kad nista ne rade.. sta tamo radi ekipa koja radi u R&D odjelu? da nisu na kolektivnom godisnjem vec jedno 2 godine? ili je Zalman rekao da mu taj odjel ne treba i da ce zivjeti na staroj slavi, i po mom misljenu mu to jako dobro ide.. zivit na staroj slavi skoro 2 (slovima: dvije) godine u ovoj branši..to je rijetkost.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, nažalost Zalman živi na staroj slavi. To je nekako postala praksa kod svih "dobrih" proizvođača. zabriju, lupe nešto stvarno Ok na tržište i nakon toga kada skuže da je ekipa zagrizla - totalna kenjaža što se kvalitete, mašte i ostaloga tiče. Pa se onda neki u jednom trenu ponovo trgnu i tako u krug... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Poboljsana verzija
Datum registracije: Apr 2007
|
Ja imam navedeni cooler.Da je preskup to je stvarno istina ,a da lose hladi to ne stoji(ima i boljih ,ali ima i gorih).Imamao sam prije na OC AMD-u 9500 i bio prezadovoljan s njim i zato sam se i odlucio za 9700 NT.Mom je baza ravna i ispolirana kao ogledalo tvornicki.Namjesten mi je da radi na najmanjem broju okretaja na kojem je tih ,a pri tome ima dobre performanse.Moram jos nesto spomenuti ,kad mi je brat mijanjao cooler za 5000+ BE i ja pogledam vase preporuke i kupim AC Freezer 64 Pro.Taj ima jako losu i hrapavu bazu ,a onaj tko je projektirao kopce za njega tog bi trebalo u hag.Mislim pri tome na silu koju je potrebno primjeniti da se uopce zakaci na socket ,a kad se to uspije da ne spominjem da se ploca potpuno iskrivi i dio oko soketa deformira.Brzo sam ga skinuo ,pa ako netko treba AC Freezera u orginal kutiji i nekoristenog nek se javi dajem racun i garanciju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
obzirom da su iz južne koreje i imaju dosta grde susjede na sjeveru možda su se skrivali od njih ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Poboljsana verzija
|
Pa moram priznati da vise ne igram igre kao prije ,a mislio sam da ce graficka biti i puno losija ,a pokazala se kao solidna.Da sam imao vise novaca uzeo bih jacu...sad se stedi za 22" LCD pa malo po malo mozda ubodem neku jacu za pola godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Poboljsana verzija
|
Vidio sam monitor uzivo i stvarno ima odlicnu sliku ,ali ja se ubrajam u one kojima je nativna rezolucija prevelika i zadovoljit cu se s nekim jeftinijim TN-om.U oko mi je upao SM 2243BW ,a mozda izade dotad i neki s S-PVA matricom i rezom 1680x1050. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Zalmana prodaje taj lijepi oblik turbine i to ekipa pusi, a onda vide druge ruzne modele drugih neimenih firmi i vide sto je The Hladnjak za gotovo duplo manje para, a gotovo duplo ucinkovitiji na malom broju okretaja, jer na max.rpm su svi dobri. Osim sto vam dodje da bacite komp kroz prozor kad prolupate od buke turbina ![]() Sto se tice IBM-a, ja i dandanas imam jednog madjarona 13GB i prede bez greske, malo se to previse izdramatiziralo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
koji cooler preporučujete u iznosu manjem od 500 kn 1. ovaj: Cooler THERMALTAKE BigTyp VX 2. ovaj: Cooler THERMALTAKE DuOrb CL-P0464 3. ili koji treći Razmišljam o kupnji coolera pa ne želim da uzalud bacim pare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
Lako ga prodas. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|