Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.06.2004., 16:48   #1
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Kako kompresirati slike?

E, ovako!

S kojim programom bih ja mogao jednostavno i brzo obraditi slike sa svog digitalca, odnosno, problem nastaje kad hoću te slike poslati Netom nekome. Dobro je kad šaljem jednu, ali ako hoću poslat 20komada, nastaju problemi.
Zašto? jer mi dopizdi otvarati jednu po jednu i ručno ih smanjivati.. ( Imam paint shop pro 7 )

da li postoji neki program u kojem bih mogao staviti više slika odjednom da svima zajedno odjednom smanji veličinu.

helpp....
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2004., 18:32   #2
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
koliko me pamcenje sluzi, odes gore u toolbar gdje je npr nesjecam se vise file, edit... . u prvom stupcu s lijeve strane negdje pri dnu a mozda i nije ti ima BATCH ili nesto slicno. sve u svemu pregledaj prvi stupac i naci ces automatizaciju u jednoj od opcija paint shop to odavno ima. samo izaberes konverziju u jpg i namjestis manji quality.
Oglas

Oglas
Staro 28.06.2004., 10:51   #3
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by gospar
koliko me pamcenje sluzi, odes gore u toolbar gdje je npr nesjecam se vise file, edit... . u prvom stupcu s lijeve strane negdje pri dnu a mozda i nije ti ima BATCH ili nesto slicno. sve u svemu pregledaj prvi stupac i naci ces automatizaciju u jednoj od opcija paint shop to odavno ima. samo izaberes konverziju u jpg i namjestis manji quality.
uspio sam, nisam znao da batch to znači,

HVALA!
Gabre je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke