|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
AGP graficka
ev, posto imam stari komp na kojeg nemoze pci-e grafe, moram na agp ![]() nemislim previse ulagat u ovak komp zato sto je zakur*c al isto moram bar malo jer ova nvidia fx5200 me ubija,t ako da bi grafu do negdi 500kn, mora bit agp, nije vazno ati/nvidia i mora bit u links/hgspot/vemil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
pogledaj dali ko na tržnici prodaje 7600gt/gs ili x1600pro |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premuim
|
Uhvati X800 ili x1950 na trznici, i neko napajanj jer ti ovo od 300W malo izgleda slabo ako je no name. Ili ako bas hoces novo izaberi si neku: http://www.nabava.net/kategorija.php...der=min_cijena moja preporuka: ATI HD 2600XT
![]() |
#4 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
mislim da je 2600 xt oko 600kn, sad dali moze on navuci jos ti 100kn neznam. A i pitanje je kako stoje driveri za nju, a za za x1950 vele da su koma. Sta se tice x800, ona ti nema SM 3,0 i neces moci igrat igrice novijeg datuma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
evo, kupi ovo i bit cesh prezadovoljan http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111130 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa baš i ne može (nova), samo što ti je takva na tržnici 300-350 KN pa gledaj par dana tamo možda uleti nešto. Inače ako ideš na novo odličan je izbor. Ove 2600xxx AGP ne znamo kako rade jer su imale po izdavanju puno problema oko drivera, koliko znam to je trebalo biti riješeno ali sad se više nitko ne usuđuje to kupit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
idem samo na novo, znam da mozda zvuci glupo al neka... e, recite mi koliko bi poboljsanje dobio za razliku od ove moje sad, i bi li sa ovom mojom konfom i tom 7600gt mogo pokrenit bar neke malo novije igre. i glavno, bi li ja imao struje za nju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
a ne dobijes puno toliko sa promjenom grafe , ali uglavnom osjetiti ces jer sve utjece na komp , proc ram grafa , a trebao bi uztei neko napajanje npr. fortron 350 bar ili 400 pnf nekih 150 - 200 kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
pa igre kao npr. Unreal Tournament 3, NFS Pro Street i tako te neke "normalnije" nemislim sad na crysis i takva pretjerivanja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|