|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
(riješeno) Hard disc icone!
Jos prije sam mijenjo hard disc icone u neke tada meni ljepse i onda sam pobriso slucajno folder u kojemu su one bile i sada su mi icone kao onaj prazan papir kao da nicega nema ( kao neki file kojega treba otvarat s open with funkcijom pa izgleda onako ko neki papiric neznam kak da objasnim), sjesam se da sam to namjestavao nekako u regeditu i sad se nemogu vise sjetit kako a naravno za to nisam radio backup. Jel moze tko pomoci? Dat neki program nesto?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
TuneUP WinStyler pa na def vrati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Sada ontopic, instaliraj PowerToys XP, on može rebuildat icon cache, i vratit def postavke. Ovaj alat je od M$a to znači da će ti radit 99%, jer je meni pomogao! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Provaj s ovim od tutixa http://forum.pcekspert.com/showthrea...42#post1055642 sta je stavio tu na rapidshare... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
System Restore? Repair s instalacijskim DVD-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Probaj ovo: Boot into Safe Mode and refresh the icon cache by deleting the IconCache.db file from your profile directory (usually /Documents and Settings/Username/Local Settings/Application Data). It will be automatically recreated. ili : 1. Open regedit and go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ explorer 2. Under this key, you’ll see a key “DriveIcons“. Delete it and log off or restart your Windows. 3. It’ll solve the problem and you’ll get back default drive icons in My Computer.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo fala svima ova druga metoda od greenfly-a je uspjela !!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|