|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Evo, imam u planu kupiti novu tipkovnicu pa bih molio za savjet. Mora biti ravna, tj. "tiha" da se ne cuje puno kod pisanja i volio bih da svijetli u mraku, ako je ikako moguce... ![]() Cijena do nekih 400kn. Svaki prijedlog je dobrodosao. Pucajte! Zadnje izmijenjeno od: FICHO. 21.12.2007. u 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
inace "tihe" tipkovnice se nazivaju slim...moja preporuka ti je logitechov model ultra flat..ali ako vec hoces da svijetli imas btc-ovu za 250kn:http://www.vsc-trgovina.com/tipkovni...013/tipkovnice |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Takoder sam koristio i ultra flat od logija, i mogu rec da je ova BTC-ova puuuuno bolja, svjetlo je tolko dobro rasporedeno po tastaturi da jednostavno pre***eno izgleda u mraku, a cim ju dotaknes prstima vidjet ces kako je i ultra tiha, rijeci su suvisne idi u ducan i isprobaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
Prvi put kad odem u zagreb ovu tipkusu mislim ubost... http://www.vsc-trgovina.com/tipkovni...024/tipkovnice
![]() |
#8 |
Premium
|
Najvise mi se dopala ova koju je marq20 predlozio pa me zanima dali mozda znate di ju mogu kupiti i po kojoj cijeni? G11 nikako, probao jucer u HG spotu i ne svida mi se nikako, pisaca masina. Nema veze, hvala svima na prijedlozima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
®
|
Citiraj:
tocno g11/g15 fijucu ko pisače mašine haha. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Anyone? Jel to uopce ima u Hrvatskoj? ![]() Ili negdje u blizini, SLO maybe? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni isto, jesi ga možda pm-ao i pitao? edit: našao u magazinu rs i feniksu sličnu: http://www.razerzone.com/index.php?m...products_id=40 isti proizvođač pa možda možeš naručit lycos model (ili kako se već zove), ali cijena... ![]() Glavni razlog je sto tipke nisu prozirne pa puno svijetla prodire, a znak je otisnut crno, nego je obratno. Neprozirne tipke i prodire samo svijetlo u obliku znaka. Ima još koja takva (osim g11/15)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
®
|
imas saitek u linksu, ima mi bratic.Također dobra i po meni dosta tiha (naspram moje g15),dosta mekane tipkice i ugodne za pisanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
mozda nesto ol skul... cak i svijetli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Zakon kupujem ovu zadnju ![]() Citiraj:
@Tomy, neznam dal ću do Zg-a prije nove godine. Reci mi kak izgleda taj saitek u živo, je debela, je jako visoka (nebi htel sindrom karpalnog tunela), joj je potrban ovaj "naslonjač" za ruke, odnosno kak zgleda bez njega? Inače na faksu imamo u jednom praktikumu imamo hp-ove (ima thread negde na trećoj strani ili četvrtoj) moje najbolje tipkanje do sad ![]() A sad prije par dana su u jednom drugom praktikumu stavili nove (nisam zapamtil koje) napred su jedno 4cm visoke iza bar 10cm (bez nogica, mada mislim da ih ni nemaju, jer zgledaju ko od stijene odvaljene), nebum se čudil ak neko za par mj. traži odštetu od faksa za troškove liječenja (karpalnog tunela) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
®
|
mozes naruciti postom,mislim da je dostava 50 ak kn. saitek uzivo izgleda predobro,nije ogromna ,taman je što se veličine tiče... nije potreban,ali je ergonomski dobro rjesenje i s njim je ugodnije tipkati,a po meni i ljepse izgleda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
http://www.getdigital.de/index/0x119 samo 105 key verziju (s velikim enterom) da znam da nije flat, al je nesto predobro za tipkat. Iskreno mi je zao sto nemam 700kn viska za odvojit za tipkovnicu...
![]() |
#17 |
Premium
|
Uf, jedva sam se ulogiral. @antrax: uz 15min truda pokriješ sva slova na svojoj tipkovnici pa uči. Ja ti dam naljepnice ako trebaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
a ne ne, ionako ne gledam tipkovnicu dok tipkam, kod ovog je fora tezina pritiska tipki, tastatura je jednostavno pre***ena! + savrsena za ucenje dvoraka, ovak na normalnoj zna bit zbunjujuce ![]()
![]() |
#19 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja imam od logitecha ovu ultra x flat i zamjerka ide na boju, ovo kaj je sivo se od korištenja izliže pa je crno ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
I kolike su dimenzije spram Logi ultra flat, jel puno veća? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Velika dilema se jos vodi izmedu one BTC i Revoltec XL 2. Ovih dana cu skocit do VSCa i donijet final decision. btw, da ne otvaram novu temu... Kojeg misonju mi preporucate do nekih 200tinjak kn. Ne treba mi neka gamerska perverzija sa odazivom 1ms, nego neki normalni solidan mis. Nigger po mogucnosti i sa multimedijalnim tipkama. Shoot guys. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Odlucio sam se za BTCovu onu medutim nigdje u Zagrebu je nema, sve rasprodano... Prosao sam redom: Feniks [Vlaska i Dubrava], VSC i Dipol. Sve koje su na stranici imale tu tipkovnicu. Ima li netko nekakav prijedlog gdje da jos pogledam?? Fala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
btw, sta nije to VSC trgovina? Pod kontakt su im iste adrese... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
gdje se moze kupiti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
svaka čast onome tko je predložio Revoltec XL2 - dana sam je donio iz Feniksa (srebrna i to zadnja koju uopće imaju) i moram reći da je tipkovnica za te novce (oko 250 kn) predobra: ugodne tipke, plastika zadovoljavajuće kvalitete i naravno svijetlo je predobro |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
A4Tech X-718F moja preporuka...
![]() |
|
|