|
![]() |
#1 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Stručna praksa na faksu ( pokoje pitanje i traženje posla :) )
Student sam 3. godine TVZ-a i u sljedećem, 6. semestru bih morao naći neku firmu gdje bi trebao obaviti praksu. Pošto sam završio opću gimnaziju, ovo mi je prvo iskustvo s "nužnom" praksom pa me zanimaju iskustva ljudi koji su obavljali praksu u informatičkom sektoru ( pa i da mi preporuče pokoju firmu gdje bih mogao pitati za obavljanje te prakse ). Prvenstveno me zanimaju firme gdje mogu biti od nekakve koristi, a ne da služim kao kava majstor i čistač. Snalazim se u AutoCADu, Blenderu, Photoshopu, Indesignu, Illustratoru, dakle svemu vezanom uz smjer "Informatički Dizajn" na TVZ-u, a ni softver i hardver mi nisu strani. Hvala na svim potencijalnim odgovorima.
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hmn a kakvu ti to nuznu praksu moras obaviti ? sto gradja racunala? implementiranje softwarea? nesto trece ? jer ovak na prvu loptu mos traziti praksu od vodovoda i kanalizacije do gradjevine jer sve ima neke veze sa informatikom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Stručna praksa. Bilo što vezano uz informatiku, pa i da je poslodavac vodovod i kanalizacija kao što si i napisao. Ovo je stavljeno kao primjer: http://praksa.tvz.hr/img/primjeri/primjer1.jpg Više ima ovdje: http://informatika.tvz.hr/index.php?pred=16068
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Pa ja ti nadjem praksu u roku odma onak ![]() Udji bilo di di imaju kompjuktore i radi i nemoj biti lud pa raditi djabe. Zato nemoj slucajno u links ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Fleks vecina ga uopce nece uzeti jer mu moraju platiti ( a dodatni trosak za vodonosu nebu iso). Obavi tu praksu tih mjesec dana za free ako ces morati sam traziti a ako ti neko nade (prek veze) onda se dogovori i za novce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Malo dižem temu da ne otvaram novu. Ima li netko savjet za firmu u Rijeci gdje bi se mogla obaviti kvalitetna praksa sa fokusom na mreže, mrežni software, hardware i slično? Naglasak je na kvaliteti i mogućnost zapošljavanja. Ovo je prvi korak, jer ako se ne nadje nista u ovom sektoru informatike onda se ide na "daj šta daš" ![]() TNX! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|