|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Asus laptop?
Kakvi su ASUS Laptop racunala? Zanima me ovaj : --NOT AS X51RL-AP084-- Intel® Celeron® 540 (1.86 GHz, 1 MB L2 cache, 533 MHz FSB) 15.4" Color Shine (1280 x 800 WXGA) ATI Radeon® Xpress 1100 1 x 1 GB DDRII 667 MHz (2 slota, max 2 GB) 120 GB S-ATA (5400 rpm) ATI Mobility™ Radeon® XPRESS 1100 (do 128 MB dijeljene sistemske memorije) 802.11b/g • 56k modem • Ethernet 10/100 I/O portovi • 4 x USB2.0 • 1 x audio izlaz • 1 x mikrofonski ulaz • 1 x RJ-11 (modem) • 1 x RJ-45 (ethernet) • 1 x VGA (15-pin D-sub) • 1 x DVI-D PCMCIA čitač kartica (MMC, SD, MS, MS Pro) 6-cell Lithium-Ion cijena oko 3000 kn Hvala! Zadnje izmijenjeno od: Jole911. 27.06.2008. u 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta očekuješ od njega? Dovoljan je za net, office, mjuzu i filmove, a sve ostalo zaboravi - 'em ima Celeron, 'em integriranu grafiku uz to i prilično zastarjelu. Pogledaj Končar Nela jer je bolja opcija za tu lovu (imaš tu na forumu poseban članak i raspravu o njoj).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma nezanima mene LapTop za igranje igrica vec pisanje i Internet. Ali interesuje me kakva je kvaliteta ASUS LapTop koliko su izdrzljivi i takve stveri-... A kakav je ovaj: ASUS A6JC-Q015 Procesor:Intel Yonah T1300 1,66 GHz Mreža:10/100/1000 Mbps Cache:2 MB Radna memorija:512 MB DDRII 533 MHz (proširivo do 2 GB) Tvrdi disk (HDD):60 GB Video chipset:nVidia GeForce Go7300 Video memorija:128 MB nedjeljivo Ekran (display):15,4" WXGA Rezolucija:1280 x 800 Zvuk:Intel® High Definition , Audio DJ funkcija Optički drive:DVD snimač DualLayer Express card:-i.Link utor (FireWire):Da Čitač kartica:SD/MMC/MS/MS PRO Bluetooth:Da VGA kamera:Da USB sučelje:4x USB 2.0 Izlaz za slušalice:Da Ulaz za mikrofon:-Sučelje za docking station:Fingerprint zaštita: TV izlaz:Da Integrirani mikrofon:Da VGA monitor izlaz:Da Ugrađeni modem:Da, 56k V.92 PCMCIA:1x Type II Bežična kartica:802.11b/gT ipkovnica:88 tipki Miš:Touchpad Cijena je ista oko 3000 kn Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
ja imam asusa vec 2 i po godine..bez greske nema skripe nista samo se malo izlizala plastika kraj touchpada od ruku eto to je sve.
![]() |
#5 |
Premium
|
Čitaj sa razumijevanjem - nigdje nisam napisao ništa o igricama. Ali, opet ti tupim isto - Nela je bolja. Jači procesor, više rama, veći hard.
![]() |
#6 |
Premium
|
coconut Ma OK radije bi kupio nase pa makar i nevaljalo ,ali gdje pise koja je graficka u NELI?Koliko baterija traje kakva je izrada ,da li je to kvalitetno racunalo?Memorija i nije sda nekakav problem kad je skoro zadjabe. Ajd nek netko tko ima NELU napise iz 1. ruke o cemu se radi . To je to cini mi se : http://www.koncar-inem.hr/racunala/racunala/nela.htm Pozzz!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
I nauči već jednom čitati sa razumijevanjem, a ne se derati i bahatiti.
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Znaci da zanemarim bilo koji Celeron i da kupim bilo koji DualCore LapTop.Bio on Koncar Nela ili HP ili neki 3. nek je samo Core Duo. OK Hvala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|