|
![]() |
#1 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Paske i muke po slikama :(
Hokay .... jučer sam NAPOKON si dal vremena i truda za moj voljeni PCE da stavim slike gore ..... i KURAC ![]() Forum me obavijesti da ne mogu puknuti gore 660 Kb slike - jerbo je max attach 1 Mb - Hojza/Ozren/Ostatak vas - svaka čast ![]() ![]() Daklem - kad svevišnji uber modovi ovo riješe - bit će i slika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Paske i muke po slikama :(
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ma ni on jos ni skinul slike neg kao ono sad se izvlaci da su prevelike. pa nisu valjda tak lose slike da ih neces staviti ![]() ![]() salu na stranu, pa zake ih sa photoshopom malo ne smanjis jer gubici su ionako zanemarivi. ili posalji nekoliko postova u svakom po jedna slikica.
![]() |
#4 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Kak ne kužite, pa njega nema ni na jednoj slici. Svi znamo zašto, ali kad njegova ženica vidi to postalo bu joj jako sumljivo :clap: Po mom, on pokušava napraviti fotomontaže u Photoshopu da se i njega vidi na slikama, pa tek onda da to pokaže ženici i stavi na net. Izgleda da ima tehničkih problema oko toga pa zato slike kasne. :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Evo jedne male slikice gdije je Paške već drugi put nametal tanjur a Horza još uvijek meditira na onu klasičnu- jel bi ćevap...jel bi pljeskavicu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
A kolko je prošlo dok nismo sprazili pladanj? 2-3 minute? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Koji misliš? Onaj treći kad Paskea nije bilo?? ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() oni su zamisli,draga,žderali sve u 16 a ja sam im telepatski pokušao objasniti da i meni trebaju ponuditi....: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : evil : : evil : |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pa one stare vise negdje po Žderonjama...a Paške je bio ljen smanjivati na 100kb ove nove. Ak hoćeš one stare-budem ih hitil Mitzeku na hard kad ga vidim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: ne Zlato,pa ja sem imal misaone rasprave sa Žderonjama....
Citiraj:
F E N O M E N A L N O ! ! !
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() Nemogu vjerovat da bi horza uspio ponovit istu situaciju na svakom meetingu, a i raspored sjedenja je isti, a i maramice su na stolu, a i ja ne jedem nego slikam.... hm...da ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Vidim da si se rješio onog špdroklina ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
p.s: Paske ak ti je greda za slike salji mi ih na mail pa cu ih za zakacit na server. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A šta se tiče biljki svakako da nisubezazlene ali su mirisne i zelene ![]() ![]() p.s: sutra sam na krstitkama u Mlaci pa ak buš bil doma možda doletim s bajkom do tebe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22 |
Prigorec po defaultu
|
![]() da sam ja to napravil svojim starcima.........mislim da bi mi se i lijes več rasušil... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prigorec po defaultu
|
ufffffff
mrmljj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
jao mitzek pa kaj si odgojil spajdermena ![]() ![]() šalu na stranu...pa nije to nikakav bed djete se još "traži" i mislim da nemaš kaj brinuti....bar dok ne dojde doma sa probušenim nosom ili obrvom (možda mu umjesto spajdermena uzor postane boris "žile" živković) paske kad će te SLIKE!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Slike ostavim na sticku Mitzeku vu birtiji i on bu ih hostal na webu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: ufffffff
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Feldwebel
|
Re: Paskeu nejdu sljike,a ja bi volio da nisam moral ovo slikat....
Citiraj:
Ne vidim razloga za zabrinutost. Momak se bacio u enigmatiku pa je to trebal tako izraziti. Kasnije ćeš biti ponosan kad ti donese miljončeka od Tarika.
![]() |
![]() |
#29 |
Prigorec po defaultu
|
![]() fala na utjehi,ali ipak mi je bilo malo...ufff..kad se je pojavil!! @Tor: ne ,ja fakat nikad nisam bil mali,sa 9 godina bil sam član OTK Lika-mentor Josip Joja Čorak...bil sam pionirski prvak Juge vu Grčko -rimskom rvanju, te član OTK Mladost-Judo..pogodite koji?? ![]() eh,iako sam postizao zavidne sportske rezultate, i iako sam sa 14 prerastal tateka, nikad mi nije (do 18) palo na pamet ići kontra njega..a ove generacije te živog trpaju vu raku...,tja valjda sam posljednji stari mastodont kaj još očekuje neke kodekse časti,poštovanja i sl.. ma, nemojte me slušat, deca su mi jutros prešla na morje,ja čubim z starkom pred telkačima i kompičima i nema nas niko peglat i maltretirat i konstatacija je da nam je strašno Dosadno.... ![]() ![]() ej,živote idijoteee!!! ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 12.07.2007. u 15:37. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|