|
![]() |
#1 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Jade Empire Special Edition?
Nisam još nabavio, pa me zanimaju mišljenja gamera.... Za XKutiju bila je jedna od najboljih igara ever, bit će zanimljivo vidjet kako je portano...čitao sam neke reviewe, mišljenja su podijeljena (kao i uvijek i kod svega). Imat ću ju slijedeći tjedan pa nadopišem dojmove... Ako netko igra neka iznese svoje..zanima me...
![]() |
#2 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Da ne otvaram novi topic,zanima me kakav je dojam? Mislio sam nabavit ali volio bi mišljenje iz prve ruke...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Prešao sam igru, i mogu reći da je meni vrlo dobra. Ima svega, a pri tome mislim na oružja i one razne skillove (il kako se već zovu, davno sam igrao). Priča je ok, ništa revolucionarno, al opet zanimljivo..... .. Probaj nabavit igru i daj joj šansu svakako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Igra je definitivno vrijedna preporuke, priča je stvarno dobra, bolja nego većina filmskih scenarija danas(dobro nije neka preporuka ![]() Ja inače nemam vremena za gejmanje, ali na ovu igru sam potrošio više od 30 sati u otprilike 2 tjedna, igra je stvarno jako dobra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
predobra igra,zanimljiva prica,bitke solidno napravljene nije samo udri,udri i jos malo udri treba malo mozga. U svakom slucaju moras je igrat neces pozalit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|