|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() Evo što Everest kaže o mojoj pržilici: ![]() Evo što ja kažem o njoj: Pržilica je stara oko godinu dana. Prvi put sam primijetio problem kada sam bio spržio jedan DVD u UDF formatu, nakon čega ga nije htio pokrenuti ga, zapravo, pokazuje kao da nisam ništa spržio. Windows kaže da je medij 0MB slobodan i 0MB zauzet, iako ga na grafu pokazuje u plavoj boji, kao da je cijeli iskorišten. Mislio sam da sam ja krivo spržio i zaboravio na problem. Nedugo nakon toga sam trebao prijatelju spržiti San Andreas s kojim je pokazivao isti problem (ne na kopiji koju sam spržio već na mom primjerku) dok ga je prije normalno pokretao. Danas opet isti problem kada sam išao instalirati si jednu drugu igru, pokazuje prazan medij. Na laptopu pak mi rade isti mediji tip-top. Onaj DVD u UDFu, San Andreas i ova igra. Ne znam u čemu bi mogao biti problem pa molim za pomoć, ako treba nekih dodatnih podataka za dijagnozu slobodno pitajte. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tejo.Hr. 24.05.2008. u 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Pošto nisam dobio ovdje pomoć da zna li netko gdje bi se mogao obratiti u vezi ovoga problema gdje bi mogli znati u čemu je kvaka? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
BIlo bi najbolje da staviš novi firmware pa da vidiš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Da, iako ju ne koristim puno za čitanje nego uglavnom za prženje, ali koliko sam primijetio sve svim drugim je bilo u redu. Evo sjetio sam se da je kada sam pokazivao burazu da pržilica ne želi čitati taj DVD u UDFu, on je ubacio svoj kojeg je spržio u ISO formatu netom prije i onda nije niti njegovog htio čitati. Nakon restarta je čitao njegov, moj opet i dalje nije. EDIT: Updateati ću firmware pa se javim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Nelegalno kopiranje sadrzaja? Hm, pripazi sto pises ovdje. To sto ti imas original ne znaci da smijes drugima kopirat...
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne smiješ...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Um, pardon onda, sad se sjetio da je riječ o jedno kompletno drugom DVD-u. Možemo sada nazad na temu? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Jučer sam pržio još dva DVDa, oba u UDFu. Isti materijal sam pržio kao i prvi put kada sam radio UDF nakon kojeg su se počeli pojavljivati problemi i oba puta mi je izbacio grešku. Spržio sam još jedan DVD u UDFu, zipani file, kod mene ga je čitao na laptopu, na ovome kompu nije. Dao sam taj DVD frendu pošto sam za njega pržio i niti njemu nije htio čitati, isto mu pokazuje da je prazan DVD. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|