|
![]() |
#1 |
pun0glavac
Datum registracije: May 2007
|
weird
Neznam dal je ovo problem software-ske ili hardware-ske prirode... ali evo ovako: Složih prije mjesec dana novi komp s frendom i u početku je sve radilo u redu, odn. nije se događalo sljedeće: posljednjih tjedan-dva mi se pri paljenju kompa, nakon signala za paljenje, samo prikaže crni ekran... odn. ne uđe mi u windovse nego je samo sve blank - ako tako ostavim neko vrijeme, još mi komp par puta "zapiskuta" kao da sam ga tek upalila. I baš ga moram ugasiti, nakon čega mi se pojavi ona obavjest da je došlo do nekog errora radi promjene hardware-a ili software-a i pita me dal želim startati windoze normalno ili u Safe mode-u..... Kaj mislite, u čemu mi mogao biti problem? Ovo se ne događa stalno, ali tu i tamo, a i trta me da nekaj ne štima jer je komp ganz novi i nemogu si priuštiti krš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izbroji te beepove i usporedi sa ovime da dobijemo malo više informacija o tom problemu. Imaš Award BIOS. I prepiši kakav ti se to error javlja. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=50273
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
pun0glavac
Datum registracije: May 2007
|
Puno hvala, kada opet dođe do te problematike, ići ću u brojanje... javim. :> |
![]() |