|
![]() |
#1 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Zamjena venta na Antec BP-500U
Pa guglam i nikak da najdem da negdi piše koja informacija na kolko volti dela vent u tom napajanju. Štel bi zeti v hardveraju drugi (tiši) 80mm vent i zamijeniti (hebeš garanciju kad buči) jer se stvarno čuje preveč. Ak je neko imal iskustva il slučajno negdi nabasal na zamjenu u dotičnom napajanju bil bi zahvalan. Strah me da ne bi dobival ipak malo premalo pa da rikne. Mjerenje dolazi u obzir ak se ne otvara (garancija) samo ne znam kak.
![]() |
#2 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Ako ga hoćeš zamijenit moraš izgubit garanciju! Kada staviš novi 80mm vent morat ćeš ga držat na 12V da pristojno hladi napajanje koje se dosta grije jer imaš jaku i još pritom clockiranu konfu, tako da ja na tvom mjestu nebi mijenjao vent! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Pa ak se da zamijeniti sa nekim tišim i nije me tolko briga za garanciju. Samo mi se neda otvarat (gubit garanciju) da samo izmjerim kolku struju dobiva.
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Hehe, i moje buci, jedino sto se cuje na kanti je ono....ne znam bi li ga jednostavno prodao i zamijenio za neki drugi, tisi....ionako ima samo dva sata konektora, a i hdd i przilica su mi sata, tako da nadogradnja ne dolazi u obzir... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|