|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kod mene sve normalno (CPU barem, za grafu nemrem nikako vidjeti), možda ti se kolje sa nečime ? Iako, ne vidim kako bi grafu mogao kurit na 100%, ali danas je sve moguće...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ni ja ne kuzim, ali cim ga pokrenem, grafa mi se nakuri na 100% i CPU obje jezgre na 50%...nevjerovatno. Nisam to primjecivao prije 2 mjeseca kad sam ga zadnji put koristio. Kad ga stavim u minimize, onda sve normalno radi, tj. bez nekog posebnog zauzeca resursa, ali kad je on the top onda cucla kao nenormalan, WTF? EDIT: evo sad isprobao, kad je taj manager bez downloada ne trosi nista, ali cim krene download odmah pocne hajcati komponente. Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 02.06.2008. u 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#7 |
3.14zda ®
|
Ma nemam nis osim el stupido avasta. Bas cu ga probat ugasti pa javim score. Ali ne kuzim zasto bi avast HD3870 nakurio na 100%, OMG. EDIT: Isprobano, kad ne ide download sve je na gotovo 0%, cim krene download jezgre CPU-a se nafrlje na 50%, a GPU na 100%...nevjerovatno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Sam manager je super traljavo napravljen. Ak ga puknes prek full screena i skidas imas 70 fajlova u listi to mos ocekivati. Najbolje je kad se Array raspadne i onda cijeli program a sam si kliknuo na fajl u listi. Koristi flashget (staru verziju ) ako ikako mozes.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Internet Download Manager ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
hm, meni dobro prolazi - ali ima par "caka" Naravno prvo si podesio u options - site logins i napisao: www.rapidshare.com i svoj login name/pass (pretpostavljam da govoris o premium accountu)? Onda mu lijepo spicis sve fajlove, ako ti baca .htm onda znaci da je krivi link (neki namjerno stave pri kraju umjesto .rar ili kako zavrsava file neku drugu ekstenziju da moras rucno namjestat), ili je taj file down, izbrisan. Mozes i lijepo sve linkove staviti u notepad i onda samo importas. Ultra jednostavno i kad se jednom ufuras program je za cistu peticu edit. i naravno stavis ga u ekstenziju (tj. on se automatski stavi) - pa samo selectas linkove i desna tipka misa i opcija Download with IDM (onda select all i kam idu i to je to) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koristim FlashGet (bez FlashGot add-ona u FF-u). c/p linkove u njega, a imam podešenu opciju tj. upisane user i pass za server tako da skida bez problema. Možeš postaviti jednu defaultu lokaciju za sve linkove, ali i odabrati za svaki link gdje će se skidati (ako je lokacija drugačija od defaultne).
![]() |
#14 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
Thanks, nisam znao da moram upisat login za rapid acc...pas mater. Radi okej kad ga importam iz .txt fajla, ali nece na direktan deni klik u firefoxu kad mu zadam ono download all links with IDM. Onda napise ono "cannot find links", ali iste linkove vuce kad ih importam, jebiga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
Velim IDM je to isto, samo mozda malo jednostavnije. S time da meni recimo zadnja verzija rapgeta (od prije 5-6 mjeseci kad sam probao) nije htjela raditi na 32bitnim xp pro, stalno je neki error bio i gasio se svako malo. Kod IDM-a toga nema i program je bombon edit. Vin EuroDizel - probaj skinut ekstenziju flashgot na mozillu, pa onda linkove selectas s misem i flashgot selection - to bi trebalo prebaciti i otvoriti IDM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
da, trebalo bi sad biti oke |
![]() |
![]() |
|