|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Avast [sve je virus]
Koristim avast kao antivirusni program međutim imam problema jer mi doticni previse toga sta nije virus prepoznaje KAO VIRUS... Recimo koristim program Robot Millenium kao i moji kolege i nikome ne prepoznaje patch za taj program kao virus jer koriste AVG, NOD32 i sl. , a mene Avast cjelo vrijeme upozorava da je to virus pa moram gasit njegove skenere da bih koristio taj program .... Kako to ukloniti ako je moguce ili da prelazim na novi antivir. prog. i koj preporucate u tom slucaju??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ne znam dali na Avastu možeš stavljati exeptione kao da je firewall, ali po mojim iskustvima, to je jedan od lošijih antivirusa (ja ga nikad nisam koristio, ali kad dođem kod frendova redovito im se u taskbaru vrti avast) Ne znam kakav je po pitanju gladi za memorijom. Ali moj prijedlog ti je da se prebaciš na drugi, imaš ih koliko hočeš, ESET Smart Security (NOD32), Kaspersky, Avira, BitDefender... OD ovih navedenih samo Aviru nisam probao ali čujem da je odličan, ja sam trenutno na Kasperskom i jako sam zadovoljan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|