|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Web 'n Walk i slanje mailova
Imam čudesan problem sa web 'n walk uslugom (koristi se usb stick za spajanje) i slanjem mailova kod par korisnika iste usluge i manifestira se jednako. Ide ovako nekako: spojiš se preko web 'n walk usluge, pošalješ mail i dobiješ uredan oj.. sa "client host rejected: acess is denied" od smtp servera. Probao sam sa mail.t-com.hr i mail.htnet.hr serverima. Pozivanjem službe za korisnike dobijem čitav niz objašnjenja koja nemaju veze s vezom (račun nije plaćen-kako onda surfam?, mail je hostan na iskonu-kakve to veze ima?, itd itd.) Uglavnom s njima nisam uspio ništa rješiti i jedni način na koji "rješavam" jest da se ljudi spajaju i probaju poslati mail dok ne dobiju neku adresu koju T-Comovi mail serveri uspiju prepoznati ko svoju i pošalju mail. Sama usluga radi ok inače. Ima neko sličan problem? i još bolje neko rješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Dali prek w'n'w aka t-mobile mozes slati na smpt od t-coma? Znam da je vlasnik isti ali strogo gledano to su dvije odvojene firme. Jesi probao mozda mail.t-mobile.hr? neznam dali postoji ali vrijedi pokusati... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
možeš slati, ako dobiješ ip adresu koju serveri prepoznaju ko svoju (ista stvar sa jednim i drugim serverom) tumarajući netom sam naišao na nekakav mail.moj.t-mobile.hr smtp server, međutim telnet na port 25 ne prolazi. (probao s metronetove veze i t-com veze) nisam imao priliku probati baš sa w'nw konekcije tako da ostaje mogućnost da možda ima neki firewall koji propušta samo s w'nw konekcija ili tako nešto. al imam dvije stvari koje mi govore kontra te teze, prva je da su mi u službi za korisnike rekli da su smtp serveri mail.t-com.hr i mail.htnet.hr, a druga je da se mail može poslati i sa tih servera-ponekad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
hehehe, jedino meni je mail šljakao bez problema sa time? koristio sam w'n'w 6 mjeseci (10.07-03.08) i nisam imao ni najmanjih problema sa mailom (tj ponekad ne bi iz prve prihvatio vezu na server pa bi mi error izletio) ali dva-tri klika na check/send i riješen problem. smtp server je stari od t-coma, nisam ništa dirao u postavkama još od prije kad sam imao adsl. radilo je tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
pretpostavljam da to generalno radi, valjda imaju nekoliko tisuća (ako ne i više) korisnika w'n'w-a koji to koriste i da nikom ne radi onda bi se valjda to popravilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|