Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.06.2008., 16:39   #1
dzad
Registered User

Datum registracije: Sep 2007
Web 'n Walk i slanje mailova

Imam čudesan problem sa web 'n walk uslugom (koristi se usb stick za spajanje) i slanjem mailova kod par korisnika iste usluge i manifestira se jednako. Ide ovako nekako: spojiš se preko web 'n walk usluge, pošalješ mail i dobiješ uredan oj.. sa "client host rejected: acess is denied" od smtp servera. Probao sam sa mail.t-com.hr i mail.htnet.hr serverima. Pozivanjem službe za korisnike dobijem čitav niz objašnjenja koja nemaju veze s vezom (račun nije plaćen-kako onda surfam?, mail je hostan na iskonu-kakve to veze ima?, itd itd.) Uglavnom s njima nisam uspio ništa rješiti i jedni način na koji "rješavam" jest da se ljudi spajaju i probaju poslati mail dok ne dobiju neku adresu koju T-Comovi mail serveri uspiju prepoznati ko svoju i pošalju mail. Sama usluga radi ok inače.

Ima neko sličan problem? i još bolje neko rješenje?
dzad je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2008., 16:42   #2
mann
Premium

mann's Avatar

Datum registracije: May 2004
Dali prek w'n'w aka t-mobile mozes slati na smpt od t-coma? Znam da je vlasnik isti ali strogo gledano to su dvije odvojene firme. Jesi probao mozda mail.t-mobile.hr? neznam dali postoji ali vrijedi pokusati...
mann je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.06.2008., 17:04   #3
dzad
Registered User

možeš slati, ako dobiješ ip adresu koju serveri prepoznaju ko svoju (ista stvar sa jednim i drugim serverom) tumarajući netom sam naišao na nekakav mail.moj.t-mobile.hr smtp server, međutim telnet na port 25 ne prolazi. (probao s metronetove veze i t-com veze) nisam imao priliku probati baš sa w'nw konekcije tako da ostaje mogućnost da možda ima neki firewall koji propušta samo s w'nw konekcija ili tako nešto. al imam dvije stvari koje mi govore kontra te teze, prva je da su mi u službi za korisnike rekli da su smtp serveri mail.t-com.hr i mail.htnet.hr, a druga je da se mail može poslati i sa tih servera-ponekad.
Staro 30.06.2008., 19:26   #4
sasuke_the_king
Premium
Moj komp

sasuke_the_king's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
hehehe, jedino meni je mail šljakao bez problema sa time? koristio sam w'n'w 6 mjeseci (10.07-03.08) i nisam imao ni najmanjih problema sa mailom (tj ponekad ne bi iz prve prihvatio vezu na server pa bi mi error izletio) ali dva-tri klika na check/send i riješen problem. smtp server je stari od t-coma, nisam ništa dirao u postavkama još od prije kad sam imao adsl. radilo je tako.
sasuke_the_king je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 08:52   #5
dzad
Registered User

pretpostavljam da to generalno radi, valjda imaju nekoliko tisuća (ako ne i više) korisnika w'n'w-a koji to koriste i da nikom ne radi onda bi se valjda to popravilo.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno