|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
laptop za autocad
evo me opet, samo su se rasponi novca povećali, znači laptop do 10.000 kn, potreban za rad u autocadu, ms projectu, office, tu i tamo koja igra, tu i tamo koji film...naletio sam na hp 8710p, ali sam nekako na strani toshibe više - možda griješim...core2duo oko 2,2 GHz, 2 GB ram, kartice Nvidia Quadro NVS 320 M ili Ati radeon mobility hd 2600 (btw koja je razlika između ove dvije grafe)... 17" WXGA monitor....pomozite jer sam u kupusu oko modela...preporučite sve šta mislite da je moćno za te novce i kvalitetno...hp ili toshiba... hvala puno na svemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HD2600 lako pretvoriš u FireGL koja rula za CAD aplikacije, a i u igrama dobiješ neki fps više. Inače je NV320 jača. http://www.notebookcheck.net/Compari...rds.130.0.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Inače ne bi rekao da se dobije koji fps više u igrama već se isključivo sa modom optimizira za open GL aplikacije. Ovdje je popis open gl igara: http://home.pacbell.net/freundj/openglgames/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ljudi, nije mi do igara...šta je sa performansama hp 8710p...jel on vrijedi kvalitetom te pare ili ima neki ekvivalent toshibin ili sl. za autocad, ms project i ostalo...tu i tamo bi neku igru bacio na njega...imam ja stolno računalo doma za to...ovo mi je poslovno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |